Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit képzel magáról ez a Conor...

Mit képzel magáról ez a Conor McGregor?

Figyelt kérdés

Nos lesz ugye ez a Myweather vs McGregor meccs. Hogy képzelheti azt hogy majd ő fog győzni boxban Myweather ellen ? Láttam pár posztját, elég gáz!

Myweather az egész életét a boxra áldozta, ez nem úgy müködik hogy én vagyok a nagy MMA-s, aztán meg csingi lingi megyek világbajnok bokszolónak! Azért több tiszteletet már a box iránt, mint stílus!!

Alapból kesztyűzésen egy mezei boxoló leiskolázta, akkor mit vár ?

Ez olyan mintha én matek szakos tanár lennék és belekotnyeleskednék a történelem tanár töri tudásába!

Remélem úgy megveri majd Myweather ezt a bohócot hogy csak na! És talán tanul belőle, és végre sport ember lesz!

2017. jan. 25. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na várjunk! Most milyen szabályrendszerben lesz ez a meccs? Boksz?

Mert ha ökölvívás, akkor TELJESEN MINDEGY, hogy McGregor hányféle harcművészetben képzettebb. A bokszban az győz, aki jobban tud bokszolni! McGregor sok stílusban jártas, de ökölvívásban messze nincsen profi szinten. Boksz meccsen nincsen rúgás, sem földharc, ott McGregor kb. egyszer sem tudja majd komolyabban megütni. Amúgy McGregor csávó körül bazi nagy a hype, láttam pár meccsét, nem akkora nagy szám a csávó, mint amennyire beállítják. Láttam UFC-ben lényegesen jobb/képzettebb/keményebb harcosokat, olyanokat akik csupán a közép mezőnyben vannak (igaz ők más súlycsoportban vannak mint McGregor). Olvastam róla dolgokat több brazil BJJ-s kritizálta azt, hogy kapott lila vagy barna övet az ír csávó. Hát amit a meccseiből láttam McGregornak... az a földharctudás, a kék öv is neccesen van meg.

Amennyiben MMA szabályrendszerben küzdenek majd meg, akkor viszont Myweather jó nagy marha.

2017. jan. 25. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Természetesen box szabályrendszer. Én mindenesetre kíváncsian várom a meccset.
2017. jan. 26. 00:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Hol olvastátok hogy lesz ilyen meccs? Én eddig csak terveket, és üzengetéseket láttam. Konkrét aláírt meccsről nem tudok.
2017. jan. 26. 07:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Mind2 megéri a pénzét.
2017. jan. 27. 16:39
 15/15 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire hülyék, ez már fály. Kedves kérdező ha ennyire nem értesz a küzdősportokról akarom mondani az MMA-ról akkor inkább maradj csendben aztán ne nyilvánítsd ki hogy mennyire hülye vagy! Ha tudnád Conor McGregor az boxolo volt után ment el MMA-ra, de e közben is járt Boxra. Elárulom, hogy az MMA az egy kevert harcművészet, ami a box is bele tartozik. Sokkal keményebb sport az MMA mint holmi box. Éreznéd te Conornak a balos ütését szerintem te a kórházba lennél kómába. Valószínűleg soha az életedben nem húztál még kesztyűt a kezedre, mert gondolom akkor nem hordanál össze ennyi f..zságot! Conor McGregor simán kiüti Mayweather, semmi esélye nincs! Öröm lesz nézni hogy a földet nyaldossa majd Mayweather.
2017. aug. 15. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!