Mit képzel magáról ez a Conor McGregor?
Nos lesz ugye ez a Myweather vs McGregor meccs. Hogy képzelheti azt hogy majd ő fog győzni boxban Myweather ellen ? Láttam pár posztját, elég gáz!
Myweather az egész életét a boxra áldozta, ez nem úgy müködik hogy én vagyok a nagy MMA-s, aztán meg csingi lingi megyek világbajnok bokszolónak! Azért több tiszteletet már a box iránt, mint stílus!!
Alapból kesztyűzésen egy mezei boxoló leiskolázta, akkor mit vár ?
Ez olyan mintha én matek szakos tanár lennék és belekotnyeleskednék a történelem tanár töri tudásába!
Remélem úgy megveri majd Myweather ezt a bohócot hogy csak na! És talán tanul belőle, és végre sport ember lesz!
Na várjunk! Most milyen szabályrendszerben lesz ez a meccs? Boksz?
Mert ha ökölvívás, akkor TELJESEN MINDEGY, hogy McGregor hányféle harcművészetben képzettebb. A bokszban az győz, aki jobban tud bokszolni! McGregor sok stílusban jártas, de ökölvívásban messze nincsen profi szinten. Boksz meccsen nincsen rúgás, sem földharc, ott McGregor kb. egyszer sem tudja majd komolyabban megütni. Amúgy McGregor csávó körül bazi nagy a hype, láttam pár meccsét, nem akkora nagy szám a csávó, mint amennyire beállítják. Láttam UFC-ben lényegesen jobb/képzettebb/keményebb harcosokat, olyanokat akik csupán a közép mezőnyben vannak (igaz ők más súlycsoportban vannak mint McGregor). Olvastam róla dolgokat több brazil BJJ-s kritizálta azt, hogy kapott lila vagy barna övet az ír csávó. Hát amit a meccseiből láttam McGregornak... az a földharctudás, a kék öv is neccesen van meg.
Amennyiben MMA szabályrendszerben küzdenek majd meg, akkor viszont Myweather jó nagy marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!