Mit képzel magáról ez a Conor McGregor?
Nos lesz ugye ez a Myweather vs McGregor meccs. Hogy képzelheti azt hogy majd ő fog győzni boxban Myweather ellen ? Láttam pár posztját, elég gáz!
Myweather az egész életét a boxra áldozta, ez nem úgy müködik hogy én vagyok a nagy MMA-s, aztán meg csingi lingi megyek világbajnok bokszolónak! Azért több tiszteletet már a box iránt, mint stílus!!
Alapból kesztyűzésen egy mezei boxoló leiskolázta, akkor mit vár ?
Ez olyan mintha én matek szakos tanár lennék és belekotnyeleskednék a történelem tanár töri tudásába!
Remélem úgy megveri majd Myweather ezt a bohócot hogy csak na! És talán tanul belőle, és végre sport ember lesz!
Ha jól tudom McGregor boxolóként kezdte.
Nekem kicsit beképzeltnek és őrültnek tűnik, szóval nem ártana neki egy kis vereség is. Talán utána visszafogja magát.
De engem annyira nem érdekelnek ezek a küzdősportok, hogy annak örülnék a legjobban ha mindketten kiütnék egymást egyszerre az első menetben.
De kis tiszteletet mutathatna.
Hát Myweathert úgyse fogja.
De várom már amikor jól elveri Conort!
Semmi értelme nem lenne egy ilyen meccsnek. Nem is lesz.
Nyilván esélye nem lenne Conornak, ha az elit boxolóknak sem volt. Félnie viszont nincs mitől, mert May ütőereje nem nagy.
"Azért több tiszteletet már a box iránt, mint stílus!!"
Ennél többet? Ez a stílus van a legeslegjobban felhúzva, holott ha Mcgregor nem akar majd ütni, hanem bármi mást csinálni, például földharc, rúgás, testharc, akkor ennyi is volt a Boxnak. De mégha Mcgregor össze is veri Myweathert, akkor sem lesz a Box reálisan osztályozva. Mindig is a képzelet és az internet legjobb stílusa lesz.
Mindenesetre, legalább egy jó harcra lehet számítani (kivéve, ha Gregor nem erőlteti a kézharcot...). :)
Meglesz tartva a meccs.
Honvéd! Tudom hogy boxolt, de már rég és keveeset!
Levegő! Te meg max az ovisok szemében vagy kemény!
Itt én most kivételesen igazat adok Sűrített levegőnek.
McGregor összességében képzettebb bunyós, mint mayweather.
Egyébként mind a kettő kontrabunyós, Mayweather meg már 6 éve nem ütött ki senkit és öreg. Sajnos szerintem ez a meccs több mint bunda, rohadt jó pénzt hoz mind a kettőnek, de Mayweather biztos hogy nem vállalta volna el, ha nem lenne lepapírozva a győzelme, mert többet bukhat rajta mint amennyit nyerhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!