Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért nem változom semmit sem?

Miért nem változom semmit sem?

Figyelt kérdés
Most járok egy éve Crossfittre,nem vagyok gazdag gyerek (19/f),nem engedhetem meg hogy tökéletesen táplálkozzak,ami van azt eszem,minimális teljesítmény növekedést tapasztaltam,úgy hogy a guggolás tavaly januárban 20 kiló volt,most felmentem 70 ig,a testsúlyom nem változik,fix 60 kiló vagyok,163 cm magas,a húzockodás jól megy,a fekvenyomás gyatra,ez az idő alatt a szimpla rúdról (20 kg) felmentem 40 ig,az 50 már nagyon nehéz,celan and jerk rúdról 60 kilóig jutottam el,ami múltkor visszament 55 re,és ezek a teljesítmény növekedések rendben is vannak,de miért nem megy fel egy csepp izom sem?ugyan úgy nézek ki mint ahogy kezdtem,annál többet hogy edzés után megiszom egy MyProtein-t nem tudok tenni...valakinek ötlete,segítség mi lehet a bajom?

2017. jan. 22. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy rendes étrend azért kihazható nem túl nagy összegből persze idő kell az elkészítéséhez. Reggelire zabpehely natúrjoghurttal, aztán napi 2 adag csirke rizs, este meg túró. Egyik húsos étkezés helyettesíthető tojással, ez így megvan napi ezer ftből kb. Más többet költ el csipszre, cigire, energiaitalra vagy csokira...
2017. jan. 22. 22:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy hogy hangzik hogy reggel zabpehely,délután 2 órakkor tojás rántotta vagy valami hasonló amiben van tojás,edzés után egy 20g os fehérjeturmix,és estére egy kis hús ha van,rizs ha van,vagy tojás ismét?
2017. jan. 22. 23:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem egy mintaétrend lehet mások leszólják de ezerszer jobb mint a legtöbb ember kajája. Mellé nyomj még zöldséget is meg igyál sok vizet napi 4l minimum.
2017. jan. 22. 23:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Homeosztázis...

A szervezet ahhoz a körülményhez próbál alkalmazkodni amit kap...

Most nem leszólni akarom a crossfitedet, de leszólom...

Ha kis súlyokat rángatsz gyorsan, akkor a szervezeted ahhoz idomul, hogy tudj kis súlyokat rángatni gyorsan... semmi nem ösztönzi az izmok terhelhetőségének növelésére...

Ha izomtömeget akarsz, akkor hagyd a csába a crissfitedet és kezdj el akkora súlyokkal dolgozni, amiből csak kis ismétlésszám megy...

+ egyél többet... 3-4-5*testtömeg szénhidrát, fehérjéből a 2gramm*testtömeg sem kötelező, 1gramm*testtömeggel is sokáig lehet fejlődni...

Zsírt meg lehetőleg tartsd alacsonyan, mert a zsír a sátán... de esszenciális zsírokra figyelj... pl ha 1 evőkanál darált lenmagot belecsempészel valamilyen formában a fő étkezésekbe az pont tökéletes.

2017. jan. 23. 06:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Te tudod egyáltalán,hogy mi fán terem a crossfit 4-es?

A válaszodból ítélve nem.

Elkezdhet járni a kérdező terembe de ha a fehérjebevitele a béka segge alatt van és ezen kívül sincsen semmi rendben az étkezésében akkor sosem fog látványos eredményt elérni.

2017. jan. 23. 13:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Vegan vagyok 1gramm*testtömeg fehérjét se viszek be sokszor és sok gyúrós kisgyerek megirigyelheti az izomzatomat... elsődlegesen terhelés - regenerálódás kell az izomépítéshez, csak ha ez megvan, csak akkor van értelme a megfelelő építőanyagot bevinni... ameddig nincs miért építkezzen a szervezet, addig zabálhatod a fehérjédet kétpofára semmi eredménye nem lesz... max egy pattanásos hát.
2017. jan. 23. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Hiába fikázzuk a Crosfitet, testépítő jellegű edzéssel se lenne izmosabb. Jó étrendhez meg pénz kell. Különben nem, hogy minőségit nem eszel, de még eleget sem tudsz.
2017. jan. 23. 14:09
 8/12 anonim ***** válasza:
nem hiába fikázzuk a crossfitet... homeosztázis...
2017. jan. 23. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Homoesztázis...azért mert ezt szakjozod nem leszel okosabb.

Bárnelyik mozgásformánál fenn áll...

A crossfit ráadásul meg az egyik legváltozatosabb edzésforma.

2017. jan. 23. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Én össze vissza eszek, bár én sok halat és sajtot eszek, kb. semennyi húst és sok zöldséget xD, de nekem nem voltak ilyen gondjaim soha :o
2017. jan. 24. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!