Miért nem ütök olyan nagyot?
Figyelt kérdés
Bokszolok vagy egy éve, tök jól megy már, szép az ütésem, zsákon is erős. De egy ilyen ütő erő mérő játék gépen én és a haverom ütöttünk egyet-egyet. Azt hittem mekkorát ütök majd, nagyobbat, hisz bokszolok, ő meg semmit ne csinál. Erre neki 100-al nagyobb lett. Ennyit ér a boksz ?2017. jan. 7. 21:05
1/4 anonim válasza:
Nem a boksz ér ennyit, hanem a bokszgép.Értelmes ember nem tekinti "etalonnak" azt a szaros játékgépet az ütőerő mérésének szempontjából.
Volt korábban egy cikk hogy Erdei Zsolt is kipróbálta a gépet és egy mezei, nem boxoló férfi erősebbet ütött a gépen, mint a Zsolt.Most akkor szerinted érdemes figyelembe venni hogy mennyit mutat a gép?
2/4 anonim válasza:
Az ilyennek nincs értelme, felnyomtam kézzel és nagyobb számot írt mint amikor ütöttem xd, haverom meg ugy beleütött hogy szikszalaggal kelet viszafogatni xD
3/4 anonim válasza:
Ha haverod nem üti hanem tolja. Te meg szépen ütsz, annak nincs nagy tolóereje. Igazi bunyóban a box ér többet.
4/4 anonim válasza:
Nem tolni kell, hanem robbanjon az ütés és leszakad az a szr, ahogy írták.
Lehet simán paraszti erőből nagyobbat ütött és kész. Idővel lehagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!