Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Verekedős történetek?

Verekedős történetek?

Figyelt kérdés
Írnátok nekem párat? kort és nemet is!

2017. jan. 6. 07:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Még általánosba nekemjött egy gyerek, oszt bedobtam a kukába xd
2017. jan. 6. 08:07
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

2 van, egyik sem saját...

Bátyjám 5 évet ült is miatta... egész gyerekkorában szivatta egy nemzetiségi itt a faluban, a 18. születésnapját ünnepelték pont, mikor kiment éjszaka a diszkóból és rágyujtott, akkor jött a mocsok a haverjaival persze betalálták... bátyám életében először és utoljára kiállt magáért, bemosott egyet a srác orrába, aki tarkóra esett az aszfalton, ott helyben meghalt.

Másik munkatársam gyalogolt hazafelé munkából, őt is betalálták mocskok...

Munkatársam 10 év kempó, 15 év judo multtal rendelkezett.

Részeg mocskok körbeállták és egy késsel villogva megkérték, hogy nyissa már ki és mutassa meg mi van a hátizsákjában...

Srác megjátszott remegő kézzel levette a táskát, közben könyörgött a mocskoknak, azok meg röhögcséltek... benyúlt a táskájába közben mondta, hogy látjátok, csak az üres kajásdobozaim, mikor a késes közelebb hajolt, melótársam kirántotta a kezét a táskából, vipera azzal a mozdulattal kicsattintva, visszakézből pedig szilánkosra törte a mocsok állkapcsát.. a többi meg eliszkolt...

Munkatársamnak volt már gondja a rendőrökkel és mivel ez egy térfigyelő alatt történt bement rendőrségre és felvetetette jegyzőkönyvbe... a mocskot megtalálták a sürgősségin, ahol azt a sztorit adta elő, hogy leesett a lépcsőn..

Így aztán melótársamnak soha senki nem hiszi el ezt a sztorit :D

2017. jan. 6. 12:22
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jöhetnek még
2017. jan. 6. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Volt egy iskolai terrorista, akit lerendeztek elég szépen. Azt hiszem eltört a keze is talán. Bár utána sem állt le.
2017. jan. 6. 23:09
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Gyerek rámakart ugrani, kitettem a könyökömet direkt, és eltörtem valamelyik úját. Még megütni sem kellet, de ha tovább emberkedik agyon is vertem volna (3 év thai box)
2017. jan. 8. 21:57
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Ovodába történt 7 évesen, hogy kivertem az egyik lány fogát mert mindig piszkált. A heg az öklömön még mindig látszik. 16/L
2017. jan. 8. 22:10
 7/16 A kérdező kommentje:
az nem semmi :D jöhetnek még válaszok
2017. jan. 9. 05:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
6. nekem 14 évesen 3 fogat kellet kiműteni az öklömböl de 1-1,5 év után heje nem maradt
2017. jan. 9. 14:57
 9/16 A kérdező kommentje:
grat hozzá :D
2017. jan. 9. 16:46
 10/16 anonim válasza:
28%
Én egyszer alsóba olyan 4.es lehettem és elég kis növésü . az egyik nagyobb azzal fenyegetett hogy meg ver és meg öl meg ilyesmi amikor már megfogta a vállamat én megfordultam és úgy meg felyeltem hogy 3 fogát lenyelte és még utána meg is veretem .majd a tanárnő be vitt az igazgatóhoz aki anyit mondott ha máskor is ilyen van áljak ki magamért .
2017. febr. 6. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!