Melyik győzne? Alul
Figyelt kérdés
Egyik egy gazdag, milliomos ember, mondjuk 30 éves, és konditerembe jár, jó izmos.
Másik egy 35 éves ember, szegényebb, nehéz fizikai munkát végzett sokáig ami megerősítette, és bokszolt mondjuk 8 évet, de régen már! Ja és könnyebb mert nem gyúr.
Első mondjuk 120 kg, a második 100.
2016. dec. 20. 11:14
1/10 anonim válasza:
Azért mert gyúr,attól még nem tanul meg verekedni. XD
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, persze!
De az erő, súly is számít azért!
+Ugye a másik már régen bokszolt, de ereje van a munkától.
Ez csak feltételes kérdés persze.
2016. dec. 20. 12:50
3/10 anonim válasza:
Hagyd már abba az idióta kérdéseket! Hord le a beleidet egy Box, Karate, Kung-fu, Capoeira, Balett, Eskrima, Judo, Jiu-Jutsu edzésre, gyúrjál mellé, aztán érezd jól magad. Ne fáraszd itt az embereket ilyen idióta kérdésekkel, mert már elég volt belőlük!
4/10 A kérdező kommentje:
Ez az első ilyen kérdésem, a többi nem én voltam!
Amúgy szerintem előbb takarítana el téged itt mindenki, mint engem! :D
2016. dec. 20. 14:15
5/10 anonim válasza:
Én az ex hobbistára szavaznék. De fontos a mentális felkészültség, sőt igazából az a legfontosabb. Ha az megvan a millerben, a melósban meg nincs, akkor a fiatalabb nyer. (általában ez fordítva szokott lenni.)
6/10 anonim válasza:
a bunyót a csóró nyerné, a pert meg a gazdag xD
7/10 A kérdező kommentje:
UtolsóXD
Honvéd!
És ha egyenlően jók mentálisan ?
2016. dec. 20. 19:38
9/10 blose válasza:
Bokszolhat az ember egy életen át is akár,sajnos ez nem így működik hogy én bokszolok xy évet és jöhet bárki.Az utcán(persze ha utcán gondoltad az összecsapást)nincs olyan hogy a bíró szét szed és figyelmeztet a szabálytalanság miatt és nem fognak meg a kötelek ha állba vernek.Sajnos ezt nem lehet megtippelni,persze ha a statisztikákat nézzük a bokszolónak adok nagyobb esélyt.
10/10 A kérdező kommentje:
Azért butaság kijelenteni ilyet!
Aki 10 éve bokszol az 99%-ban megver egy átlag embert.
2017. jan. 3. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!