Melyik győzne dulakodásban/birkózásban?
1. 170 centi 76 kilósan milyen izomtömeggel rendelkezik ? Ahhoz, hogy képes legyen 210 kilót felhúzni, legalább 90 kilónak lennie kellene, az izmok ugyanis nehezek, sokkal nehezebbek mint a zsír...
2. 120 kilós ember, az még nem jelenti azt, hogy erős, csak azt hogy nagy. Vastag a karja, mert tele van zsírral, de mivel azt írtad, hogy simán csak nagy, gondolom nem Fekete Laci tipusú "izom a háj alatt".
Ezzel meg is válaszoltam, a 76 kilós nem létezik, úgyhogy a 120 kilós győzne, annak ellenére, hogy nem erős.
1.Én 18 évesen 167 cm magasan 70 kilósan képes lennék belehúzni 185-190 kilóba.68 kg voltam,amikor 145-be 9-et húztam,ami kb 185-ös max húzásnak felelne meg.Lehet van több is.Szóval nem hiszen,hogy 76 kilósan nem lehetne belehúzni 210 kilóba.
Tehát,ha képzetlenek,mindegy hogy a 76 kilós jóval erősebb,attól még a nagyobb győzne?Ha egyforma képzettek lennének,akkor melyik győzne?Vagy akkor tegyük fel úgy a kérdést,hogy melyik fizikumnak lenne nagyobb esélye egy súlycsoportok nélküli birkózó gálán?
De attól még fizikálisan lehetett gyenge,hogy 7 éve csinálja.
De akkor ha valaki 120 kiló tiszta zsír,erősebb csak a súlya miatt egy szálkás,izmos embernél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!