Egy 60-70 kilós birkózó megverne dulakodásban egy 120 kilós nagydarab embert?
Figyelt kérdés
Ha pl.egy 165-170 cm magas 60-70 kilós birkózó ember és egy 190-200 cm magas 100-120 kilós kopasz kidobó alkat összemenne,ki nyerne?2015. júl. 27. 23:43
1/16 Tactical válasza:
Szerintem semmit nem számít. Valaki ösztönösen egy Bruce Lee.
2/16 anonim válasza:
Ha az a 2m- es ember kopasz, akkor megverne. Egyebkent ha van haja semmi eselye.
3/16 anonim válasza:
Van ra esely. De ez sok mindenen mulik.
4/16 Szergej55 válasza:
Én annyira nem reménykednék abban, hogy el tudnék intézni egy magamnál kétszer nagyobb embert, főleg ha tényleges konfliktusról van szó.
5/16 anonim válasza:
Ha van fegyvere akkor simán. :D
7/16 kovpet válasza:
A kidobók nagy része tanul valami bunyót, hiszen elemi érdeke, hogy ne csak a méretével legyen fenyegető, hanem a tudásával is. Mérete másnak is lehet, neki meg másnap is be kell mennie dolgozni.
8/16 anonim válasza:
a saját szememmel láttam a 2000-es években egy falusi diszkóban, egy gyerekkori haverom kb 180magas 60-70kg, thai boxolt akkor már kb 10 éve, na ő volt a kidobó, 3 gyurmagyuri cigánygyerek belekötött kb 80-90kg körüli kis cigánykoxos suhancok, 1 et kiütött, 1 et oda dobott hozzám lefogásra, a legagilisebbet, pedig a szemgödrébe nyúlva vonszolt ki a diszkóból...
9/16 anonim válasza:
csak arra próbálok rávilágítani, hogy a technika a fontos, nem a súly.
10/16 anonim válasza:
+ a 120kg os ember, hacsak nem világbajnok testépítő akiben benne van egy patika, akkor hidd el nekem, hogy egy lomha dagadt disznó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!