Mi a véleményetek az alábbi box edzőről?
Boxolni szeretnék és találtam is a belvárosban egy helyet nem messze a Lánchídtól,ki van írva,hogy boxklub.
Minden este hétfőtől péntekig van box este 7-9 -ig. Ki van írva az ajtóra,egy ilyen pincébe kell lemenni,ott van a boxterem. Egyik este elmentem oda megérdeklődni,hogy versenybox vagy hobbybox és azt mondta ott az edző,hogy bárki mehet,aki sosem boxolt az is,majd ő megtanítja a dolgot és mondta,hogy ne habozzak menjek oda boxolni,mondtam azt szeretnék pont,erre azt mondta,hogy álljak befele. Mondtam csak érdeklődni jöttem,hogy lehet -e menni,nem volt akkor ruhám amiben boxolnék és majd másnaptól. Azt mondta jó.
Másnap elmentem,hogy igenis oda fogok járni ,semmi baj a hellyel stb,és amikor odamentem,(amúgy egy öreg csávó az edző),kérdeztem ,hogy lehet akkor jönni? Van ruhám mostmár beállok. Azt mondta,hogy csak akkor lehet,ha veszek napijegyet vagy bérletet. A bérlet 10 ezer,a napi jegy 900 ft,ezt mondta. Mondom most csak egy napijegyet kérek,és adtam a 900-at neki oda,amit megfogott és zsebrevágott. Gondoltam,hol van a jegy...
De gondolom,ha a 10 ezrest adom oda a havidíjjat azt is zsebrevágja,nem adott volna papír formában semmit akkorsem holott valamit vártam. Na mindegy. Elkezdődött az edzés és az egyik ugyan olyan box tanítványnak mondta,hogy itt egy új srác,tanítson be,nemis maga az edző,aztán csalódtam,mert nem is a boxot tanították,hanem az ugrálókötelezést kifulladásig.
Jó oda sem megyek többet.
Nem is voltam azóta.
Mi a véleményetek az edzőről?
1. Zsebrevágja a pénzt,nem ad nyugtát égy NAPIJEGYEZIK itt...
2.Mással taníttat.
3. Durva beszédű.
4. Hallottam fél fűllel,hogy alkoholista is.
Gondolom a pénzzel el kell azámolni a klubbnak,nem az övé,hanem csak egy része.
Máshol rend van ,adnak nyugtát és a boxot tanítják.
Mi a véleményetek akkor erről a boxedzőről?
Kezdjük ott,hogy Pesten van rengeteg ű klub. Miért nem egy nagyobb szövetséghez mentél/mész? Am az én edzőm se adott nyugtát amikor még fizettem érte de ez nem is zavart soha. Mondjuk ő tud tanítani, és a leírtak alapján az említett edző nem.
Csak ugrókötél volt vagy volt egyéb is?
Vagy fake a kérdés, vagy te nagyon át lettél bszva. Ilyen árak vidéken kb a magánedzésekért vannak. És tuti hogy nem MÖSZ (ökölvívó szövetség) tagja. Egy csomó jeles klubb van pesten.
Keress másikat ! (bár nekem piszkosul sántít ez a story, ha arra járok biztos benézej, hely neve érdekelne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!