Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen bmx-et ajánljanátok...

Milyen bmx-et ajánljanátok annak aki 50. 000-60. 000 FT-ot tudna csak költeni bmx-re?

Figyelt kérdés
Mali, Mongoose nagyon nem jó? Végül is csak néhány trükköt szeretnék megtanulni(vagy amennyit tudok).
2010. ápr. 25. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Hello Mali-t és Moongose-t felejtsd el szerintem képen lehet hogy jónak látod de használni..... Gt-veé sokkal jobban járnál könnyű !! Ha érdekel van eladó GT BUMP-om 96ezerért vettem és 60ba adom ha érdekel vegyél fel msn-re nagyon megéri !!!!!!!!!
2010. ápr. 25. 19:34
 2/9 anonim válasza:
kink
2010. ápr. 25. 22:07
 3/9 anonim válasza:
vagy rakj össze magadnak egyet, vagy vegyél használtat, odyssey vázzal ajánlom. még mindig jobb ha veszel egy használtat, az nagyon is jó arra, hogy megtanulj pár trükköt. ha már minden jól megy, akkor pedig vehetsz egy jobat is, ami nem cseszel szét rögtön. szal a lényeg h sztem vegyél egy használt odíssey-t, vagy összetákolt vmit...
2010. ápr. 27. 21:00
 4/9 anonim válasza:
Én is most fook venni és sztem 1.-re csak használtat kell venni
2010. ápr. 29. 16:49
 5/9 anonim válasza:
Am én 1 KHE-t veszek az jó bicó
2010. ápr. 29. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:
ahha...és használtat honnan, kitöl tudnák venni? és kb. mennyibe kerülne? és honnan tudjam h jó bmx-e az?
2010. ápr. 29. 19:59
 7/9 anonim válasza:
21:00 vagyok... ha vannak bmx-es haverjaid, akkor tőlük, vagy 4esetleg körbenézel a neten, esetleg a haverjaid haverjaitól... arra mindenképpen jólesz h megtanuld.
2010. ápr. 30. 18:47
 8/9 anonim válasza:

Szerintem is rakj össze egyet, ha nem értesz hozzá kérdezz bátran akárkit(akár engem is) aki ért hozzá.

Am ajánlom figyelmedbe-----> testbike.hu

2010. máj. 2. 13:13
 9/9 anonim válasza:
a Google-ba ird be hogy sportdirect neten nagyon olcsón lehet rendelni angliából 21kg ig 50 ezer forint a kiszállitás de mondom ott egy bmx 10 ezer meg ienek nekem minden márkás cuccaim meg converseim onnan vannak
2010. máj. 23. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!