Lovasok! A díjugratást, vagy a díjlovaglást választanátok?
Szerintem a díjlovaglás egy sz*r sport....
szegény lovat sajnálom h miket kell csinálnia nyakkitekerettéig..:S:S
de persze imádom a lovaglást: )
És én dijugratást csinálom :)
És imádom ...nem lehet tudni h mi lesz a következő lépés : )
Én a díjlovit választanám, az a finom elegancia és idomítottság nagyon tetszik.
Díjugratás se rossz, de ott elég nagyokat lehet esni, emiatt nagyobb a kockázat, hogy esetleg te vagy a ló megsérül.
Millitaryban meg van minden díjlovi+ ugratás+ cross country. Utóbbi miatt én csak a "bolondok" sportjának hívom, mert a terepakadályok fixek, végig rongyolni kell és nagyon igénybe veszi a lovat.
Az edzőm támogat mindkettőben...
Voltam már díjlovas versenyen, és imádom a lovamat akivel abban versenyeztem, viszont nagyon jól ugrik... Az ugratást jelenleg is tanulom és fejlesztem, versenyen még nem voltam.
szerintem a díjugratást válaszd. sokkal jobb és izgalmasabb a díjlovaglás kicsit unalmas..
én jövőre teszem le a rajtengedélyt de díjugratásból fogok versenyezni.
a díjlovaglás az alapja MINDENNEK. ha komolyan veszed a díjlovaglást, megtanít lovagolni, nem gátolni, hanem segíteni a lovat, megtanít szabályosan megcsinálni a feladatokat, precízségre és figyelemre tanít.
én úgy álltam hozzá először, hogy majd egy-két póniklubos versenyen ellötyögök D1ben, és tökjó lesz nekem, de nem érdekelt igazán ez az egész. első díjlovas versenyemet megnyertem, és rájöttem, hogy kib@szottjó érzés. akkor egyszerűen beleszerettem a díjlovaglásba. perpillanat az októberi o.b.re készülök, és úgy tervezem hogy gimi után felvesznek az epona spanyol lovasiskolába = D
nekem most perpillanat a díjlovaglás az életem. egyáltalán nem olyan unalmas és egyhangú sport, mint amilyennek látszik, sokmindenre megtanít és mivel különösen precíznek kell lenni akkor is amikor gyakorolsz, versenyeken meg főleg, még nagyobb élmény, amikor jó eredményt érsz el.
attól függetlenül, hogy bele vagyok szerelmesedve a díjlovaglásba, az ugratás is baromi jó sport, szeretek is ugratni, de szerintem mégis a díjlovaglás az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!