Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Magyar Honvéd! Mitől lesznek...

Magyar Honvéd! Mitől lesznek olyan kemények a különleges katonák?

Figyelt kérdés

Megszeretném érteni amiket leírtál! Nem fikázlak, csupán kíváncsi vagyok!

Azt mondod hogy ezeknek a katonáknak (Delta, Ranger, Szpenacz) az állóképességük vetekszik a világbajnok élsportolokéval (Myweather, Tyson, stb), és emelett lazán, csupán pár mp alatt ki is nyírná bármelyik ilyen katona pl: Mike Tyson-t.

Na de ezt hogyan ?

Hogy szerezhetnek néhány év alatt nagyobb kondit, és tudást mint mondjuk egy világbajnok küzdősportoló 20-30 év alatt ?

Mit csinálnak ők ? Ha mondjuk Tyson telibe vágná, még fel se venné ? A sportolók miért nem lopnak tőlük ötletet, hogy sikeresebbek legyenek ?

Ez gondolom igaz egy utcai harcos, vagy maffiózó ellen is.

A másik, ezek a katonák miért nem kamatoztatják ezt a tudásukat az életben ? PL valami nem jön össze, akkor elmennek MMA-zni, vagy boxolni, az erő, kondi megvan, a teknikát is tudják, de még átvehetik 1-2 év alatt, és kész.

Súlycsoportól független is kemények ? Ha egy 150 kg-s izomállat ront rájuk ?

Tudom sok kérdés, de kíváncsi vagyok, választ meg nem találtam. Köszi a választ előre is! :)

2016. szept. 28. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem testépítők. Erős vázizomzat, és igen, alapvetően az átlagnál sokkal erősebbek. Kemény crossfit és kettlebell edzések az alap erőnléti edzés.

[link]

2016. szept. 29. 20:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Értelek, köszönök mindenkitől mindent!
2016. szept. 29. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!