Ha erre a helyre felmásznék pécsen megbüntetnének? Többi lent, emeletes ház)
Figyelt kérdés
[link] ,18.2262814,3a,90y,142.56h,112.05t/data=!3m6!1e1!3m4!1sBvpY7_UeGkEdjTFldWNZqA!2e0!7i13312!8i6656
ezzel szemben van a bíróság és úgy tudom hogyha nem rablást követek el vagy magánterületre lépek vagy rongálok akkor nem lehet gond. nekem ezt mondták és ha ez így is van és szerintetek fel lehet erre mászni akkor én minnél hamarabb felszeretnék itt mászni
2016. szept. 27. 18:24
1/2 anonim válasza:
Ha az épületet megrongálod az büntetendő, ez egyértelmű, de téged nem ezért fognak megbüntetni, hanem mert élet ellenes, életveszélyes dolgot csinálsz mindenféle biztositás és a tulajdonosok beleegyezése nélkül. Ha ez a saját placodon lenne vagy a saját épületed lenne akkor tudnád kikerülni a büntetést, mondván zárt terület, vagy karbantartás, de ezt itt most nem tudod kimagyarázni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :(
2016. okt. 2. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!