Amikor olliezok nem megy fel a tail?
Figyelt kérdés
hát mindent csinálok.
pattintás során nyomom előre a lábam de valahogy még az se mmegy pedig már 2-3 hete gyakorlom és szörnyü. gurulni, órázni (180 ban is) tudok ,ugorni rajta de a ollie nem megy. help kénne
2010. ápr. 24. 10:32
1/9 anonim válasza:
attol hogy valakileirja ide hogy hogy kell attol tre nem ogod megtanulni. keress deszkasokat.csak a mutatas lehet eredmenyes.neha az se gyakorolj
2/9 anonim válasza:
Egyik helyesírása jobb, mint a másiké.
4/9 A kérdező kommentje:
ezt mind csináltam a leírotta kszerint de semmi. sztem a deszka se jo mert már kituggya hány éves és ne ma legjobb. nagyon nehéz és ne ma mai forma.kb 2 cm vastag... a nose nem is áll hanem egyenes nincs rajta az a fekete vmi a tetején csak sima és annyira xar. de nembaj. júnisba lex jobb
2010. ápr. 24. 12:00
5/9 anonim válasza:
Első vagyok azért volt szar a helyesírásom merthogy telefonról írtam és ott elég nehéz. Amugy a kérdezőnek oldschool deszkája van azzal nem is fog menni az ollie( főleg grip(smirgli) nélkül nem) vegyél újat.
6/9 A kérdező kommentje:
ja semmi baj. :D emigy csak pár hete kezdtem és gondoltam kéne vmi trükk. emigy 12/f :D ti mikor kezdtéte khány évesen?
2010. ápr. 24. 12:50
7/9 anonim válasza:
hát én is olyan deskzával kezdtem 10 évesen:D ott nyomultunk a telepen.:D régi szép idők:D amugy az a deszka rózsaszín volt. aztán kaptam apmámtól egy auchanos deszkáz. a lapja még mindig meg van:D azon csúszkálok télen a havon:D aztán kaptam egyet karácsonyra még az se volt profi de az meg decathlonos volt. aztán vettem egy aktívsportosat az volt szentem a legjobb 5000 FT volt annó. azzal az olliet meg a pop shove it ot tanultam meg. aztán anyukámtól kaptam egy új lapot Seven ply blankot. www.pepperskate.hu innen rendelte. erre rászereltem a régi függőmet.aztán tél előtt vettem ismerősömtől függőt ninsc márkájaa de bivelyerős még most is megvan. utána vettem Fidelity kereket meg spitfire csapágyakat szintén ismerőstől 5000 FT-ért. most ez a deszkám van. Amint elolvadt a hó kimentem kőkeményen gyakorolni és most eljutottam odáig hogy varial kickflippet adom. ez lenne az én kis dseszkás történetem diióhélyban;) 14/f
8/9 A kérdező kommentje:
fuhh az kemény. én június 8.-ra megkapom. nekem nemvolna rossz a rózsaszín :D . emígy szerintem kicsit fura hogy lány vok és deszkázok vagy ez idiótaság??? **
2010. ápr. 24. 21:59
9/9 anonim válasza:
küldtem privát üzentet:D amugy előb azt irtad 12/f most meg az hogy lány vagy?:D midn1 majd msnen dumálunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!