Valaki tud rúdsport (rúdtánc) lehetőséget relatív közel Pomázhoz?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat néztem a neten, de a kezdést pl soha nem talaltam meg. Olyan kéne ami nem a lanyok "jovojet" alapozza, hanem egy kemeny edzos sport. Elore is koszi ;)2016. szept. 4. 08:30
1/1 anonim válasza:
Rúd fitness-t keresel, bár változó, ki hogy hívja.
Általában van pár rúd a teremben, az órán közös bemelegítés/nyújtás van, utána mindenkivel külön-külön/kis csoportokban foglalkozik az oktató egymás után sorban. Szerintem ezért nem találtál olyat, mert nincs kifejezett "kezdés", hanem képlékenyen megy a dolog, bármikor becsatlakozhatsz.
Tanár és tanár közt is van különbség, menj el egyre, próbáld ki, ha tetszik, maradj.
Nekem a gugli ezt dobta ki a környékedre:
de Budán is tuti van egy rakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!