Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek 16 (L) évesen nem...

Szerintetek 16 (L) évesen nem késo jelentkezni?

Figyelt kérdés
A helyzet az , hogy nagyon szeretnék sportolni. Mivel úszni nem szeretek, focizni sem szeretek, kezilabdaban béna vagyok, a röpihez se értek ,ezert arra gondoltam egy nap hogy mi lenne ha rudtancolnek (?) Nem vagyok hajlekony ,sportos alkat, de ugy vélem ott ez mind kialakul. Ráadásul nem vagyok valami szép magas lany... 152 cm vekony lanyka vagyok. Szerintetek a meret lehet gond ?

2015. jan. 25. 12:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Aki jartas a dologban az privatban is irhat
2015. jan. 25. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
valamiért a mai tiniknek bent van a fejében ez a késő már elkezdeni bármit is... nem nem késő, de még 46 évesen sem lenne késő ha érdekel valami.
2015. jan. 25. 14:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszii ;)
2015. jan. 25. 14:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Es a magassag ? Az szamit ?
2015. jan. 25. 14:20
 5/9 anonim válasza:

Egyáltalán nem számít a magasság.

153 cm pici lány :)

2015. jan. 29. 21:39
 6/9 anonim válasza:

A rúdtáncosok többsége alacsony, szóval ne érezd rosszul magad. ( inkább én érzem néha furcsán magam, mikor a legnagyobb vagyok a teremben )

Az izom, ami oda szükséges hamar kialakul - már ha rendszeresen jársz - viszont a hajlékonyságra magadnak kell 'gyúrnod', mivel valószínűleg órán erre nem fogsz annyi időt szánni, amennyi szükséges.

Nekem ezek a tapasztalataim, ha kérdésed van nyugodtan írj, mivel már több hónapja járok rendszeresen rúdtáncolni :)

15/L

2015. febr. 7. 21:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :D
2015. febr. 10. 21:03
 8/9 anonim válasza:

30 éves vagyok, a héten kezdtem. talán még így sem volt késő ;)

hogy haladsz?

2015. ápr. 11. 12:58
 9/9 anonim válasza:
Egyeltalán nem késő elkezdeni, sőt, még teljesen időben vagy! Az hogy milyen magas vagy, meg végképp nem számít, mert csak az a lényeg, hogy te meg tudd tartani a saját testsúlyodat... És is rúdfitnessre járok, és nagyon szeretem :)
2019. szept. 21. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!