Mennyi idő alatt lehet megtanulni boxolni? Kezdőként heti hány edzés kell?
Figyelt kérdés
Melyik a hatékonyabb valamilyen egyseületbe járni vagy magánedzőhöz?2016. júl. 24. 20:42
1/3 anonim válasza:
szerintem 3 edzés, és ahhoz hogy igazán tudj egy 3-4 év.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én lassan fél éve, hogy bokszolok. Egy bokszklubba járok, eleinte heti 2× edzettem és inkább úgy, hogy könnyített edzésem legyen. Nem bírtam még azt a tempót amit a többiek. Ez így ment az első 1-2 hónapban. Mostanra viszont a keményebb erőnléti edzéseket is bírom és eljárok heti 3×-4× is edzeni. Magát a bokszot viszont nem lehet pár hónap alatt megtanulni tökéletesen, de érzem, hogy sokat fejlődtem és ez motivál.
Nagyon szívesen válaszolok az ezzel kapcsolatos kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!