Kinek van itt rossz gördeszkája?
Figyelt kérdés
Milyen trükköket tudsz vele? És milyen? Tescos?2016. júl. 15. 19:54
1/6 anonim válasza:
tescossal még olliezni se lehet, de még gurulni sem mert már attól szétesik, a gyaloglástól jobban megtanulsz deszkázni mint egy olcsó vacaktól
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem tescos de volt már azzal is tapasztalatom, de nem válaszoltál a kérdésre :((
2016. júl. 15. 20:33
3/6 anonim válasza:
longboardom van és 40ezerért vettem:) trükközni nem tudok mert nem ilyen célre használom, csak gondoltam válaszolok mert ennyit azért tudok a sima deszkákról, hogy az olcsó az nemjó,mint általában minden:)
4/6 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jól érzed magad a longboardodon!
2016. júl. 15. 21:57
5/6 anonim válasza:
Nekem van. A lapjai gyengén vannak összepréselve, nincsen szépen meghajlítva csak a két vége, szóval az is sz*ar. A kerekei szilikonosak, a felfüggesztés az jó. Gurulni meg kanyarodni lehet vele. Olliezni próbáltam de nagyon nem jó vele. Most kilátásban van egy másik amit egy barátnőmtől akarok megvenni. Az minőségibb minden szempontból. Ezen kínszenvedés menni.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, a te kérdésedre válaszoltam :D
2016. júl. 16. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!