Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek lányoknak lehet...

Szerintetek lányoknak lehet gördeszkája?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy gördeszkát de a szüleim azt mondják az fiús.Szerintem nem.Mit tegyek hogy a szüleim vegyenek egy gördeszkát?!

2015. márc. 29. 11:47
 1/8 anonim válasza:
100%
Igen lehet!Szerintem egyáltalán nem fiús.Szerintem nem azért nem vesznek neked mert fiús,ez csak egy kifogás szerintem.Arról viszont fogalmam sincs hogy hogyan vedd rá őket,mondjuk addig könyörögj amíg nem vesznek :D Amúgy régen én is szerettem volna és nekem is ezt mondták :(
2015. márc. 29. 11:53
 2/8 anonim válasza:
100%

Én lány vagyok,gördeszkáztam régen :)

Volt egy kis zsebpénzem,bementem egy boltba ahol lehet deszkát kapni,és deszkán gördülve mentem haza.Úgy mentek bele,hogy vettem védő felszerelést

és látták mennyit gyakorlok.

Üdv,volt deszkás 15/L

2015. márc. 29. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lányok ugyanúgy deszkázhatnak.Szerintem kérd szülinapodra vagy valami hasonló alkalomra.
2015. márc. 30. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja én is deszkázok.
2015. márc. 30. 21:13
 5/8 anonim válasza:
szerintem nem nőies és nem nem néz ki túl jól egy lány a deszkán de te tudod...
2015. márc. 31. 16:25
 6/8 anonim válasza:
87%
nem néz ki jól? 8 éve gördeszkázom (21F) és szeretem mikor egy lány azért jön a pályára mert deszkázik és nem csak leül és zenét halgat meg képeket tölt fel instagram-ra és nem lehet tőlük normálisan deszkázni. egyébként legjobb barátom egy lány, és ő is 4 éve deszkázik. egyátalán nem csunya.
2015. márc. 31. 16:46
 7/8 anonim válasza:
és ki mondta h csúnya? nem arról van szó h h néz ki ,úristen!! xDD ez egy férfi sport ami férfiakhoz illik, ugyan úgy nem túl szép látvány hogyha egy férfi pl. balettozik... pedig van ilyen is. egy lány amúgy sem bírja annyira az eséseket ami deszkázás közben bizony elég sokszor előfordul...
2015. márc. 31. 19:09
 8/8 Csicsky ***** válasza:
100%

Az érdekesség kedvéért két waveboardos/gördeszkás ikerlány blogja és honlapja:

[link]

[link]

2015. ápr. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!