Lányoknak bmx-ezni milyen? Mert én nagyon szeretek volt pasimmal rengeteget jártunk dörtre bmx-ezni és neki volt bmx-e és én most szeretnék egy sajátot csak nemtudom hogy érdemes-e?
Figyelt kérdés
Imádom az extrém sportokat de a bmx áll a legközelebb hozzám!2014. márc. 21. 21:02
1/3 anonim válasza:
Ha eddig is csináltad, akkor nyilván tudod milyen...
2/3 A kérdező kommentje:
De mennyibe kerülne?
2014. márc. 21. 21:09
3/3 anonim válasza:
kedjuk ott hogy mennyi penzed van. hat ha komolyan gondolod es egy olyat akarsz ami nem fog szetesni es jo is akkor olyasmi markakat keress mint wethepeople salt saltplus es hasonlok ezek mar haladobb alkatreszek es tenyleg birjak. nezd meg testbike on a hirdeteseket 50-60k ft ert egesz jo epitett bicokat talalni. az en baratnom is bmxezik mostmeg csak az enyemmel nemsokara lesz neki is :) remelem tudtam segiteni ha erdekel valami irhatsz nyugodtan privatban is es bocsi az ekezetekert telorol vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!