Muszáj amatőrben akkor is versenyeznem, ha engem inkább a profi bunyó érdekel?
Nos én 16 éve vagyok, pár hónapja járok boxolni.
2 versenyem volt, ezeket el vesztettem.
Igazából ez az amatőr box engem annyira nem vonz, inkább a profi tetszik nagyon, maga a stílusa, megrendezése, stb.
Nos ha én profi akarok lenni, kell lennie amatőr versenyeknek is előtte ?
Nem igazán akarok, persze edzek ugyanúgy mintha versenyeznék, heti 3-5.
Aztán egy 6 év múlva elmennék profinak, nem akarok olyan nagy durranás lenni, egy 25-30 meccs max, az már jó lenne ha nyernék ebből 10-15-öt ilyen felvezető ellenfelek ellen, meg középkategóriásak ellen, akik nem a legjobbak, nyomnék egy 5 döntetlent, 10-15-öt meg elvesztek a jövő bajnokai/bajnokok ellen.
KB mennyit kereshetek meccsenként így ?
Ő mennyit kaphat mondjuk ?
Kezdjük ott, hogy hogy akarsz profi meccset nyerni ha még amatőrben se megy..
Nem úgy megy, hogy elmész adzeni, bemész a ringbe azt ki KO-zod. Van olyan dolog amire edzésen nem tudnak felkészíteni, amit nem tudnak gyakorolni vagy pont kimaradt. A váratlan helyzetekre való felkészülést, a helytállást, a megfelelő állóképességet mind ott szerezheted meg az amatőr meccseken. Inkább örülj, hogy úgy szerezhetsz tapasztalatot, hogy nem számít bele a mérlegedbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!