Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a submission...

Mi a véleményetek a submission wrestlingről?

Figyelt kérdés

2016. jún. 17. 13:02
 1/6 aikiboxer ***** válasza:
Nagyon jó sport.
2016. jún. 18. 16:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Önvédelemre mennyire lenne jó?Mert azt tudom,hogy MMA-ban jó.Elvileg ez kb.a szabadfogású birkózás és a bjj keveréke.Vannak benne dobások,pl a csípődobást láttam a klub bemutatóján
2016. jún. 18. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
önvédelmre önmagában nem a legjobb, mert abszolút tatamira vannak kitalálva a technikái, de azért használható valamennyire, ha ez kifejezetten érdekel, akkor csináld.
2016. jún. 19. 01:17
 4/6 aikiboxer ***** válasza:

Az utcai verekedések nagy része végződik a földön, ezért minimális test- és földharc tudás elengedhetetlen. Kell mellé egy kis box is, de egyébként nagyon hasznos tudás.

De tudod sportolni nem elsősorban "önvédelem" miatt kell. Önvédelemre ott a paprika spray, meg magad elé tartasz egy széket, hogy ne késeljenek meg. Sportolni elsősorban a testi-lelki egészség miatt kell. Erre meg a s.w. tökéletes.

2016. jún. 19. 10:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen,csak akkor már szeretnék olyat választani,ami jó is önvédelemre.Régebben kicsit bokszoltam.Nekem a birkózás tetszik,csak 18 évesen már nehéz elkezdeni.A kortársaim évek óta nyomják,a kezdők mind alsósok.A birkózást ajánlják is önvédelemre.Viszont itt van ez a submission wrestling.

Ez tulajdonkèppen birkózásnak tekinthető?

2016. jún. 20. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Tekinthető birkózásnak persze, tulajdonképpen majdnem minden az amiben nem ütsz rúgsz.

Submission wrestling fogásokból, szorításokból, feszítésekből áll valamint szerintem jóval szabadabb mint amit az olimpiákon űznek. Szerintem az egyik legizgalmasabb birkózás fajta. Magam is űzném. :)

2016. jún. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!