Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen airsoft fegyvert vegyek?

Milyen airsoft fegyvert vegyek?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok és szeretnék venni egy AEG M4-t. Szerintetek ez jó?

[link]

A keresőbe írd be hogy 180924.

Ha nem akkor légyszíves oldalt és terméket írjatok. Kösz!

2010. ápr. 12. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

vehetsz airsoft fegyvert, de ne az airgánynál

44-es bázis, nowar, keleti front

még ha kínait veszel abból is márkásat, Jing Gong, Cyma minimum, persze vehetsz 100k-ért Classic Army-t vagy Tokio Maurit is, de elsőre a kínai is megteszi

még jobban jársz, ha elsőre hazsnált fegyót veszel, ez már be van állítva, hézagolva, lényeg, hogy ne legyen agyontuningolva

nézz körbe a airsoftos fórumokon, softair.hu, index-en, sg-n is van airsoftos topik

hasznos cikkeket meg a Veszprémiek oldalán találsz

[link]

2010. ápr. 13. 03:04
 2/4 anonim válasza:
Szerintem meg bőven jó az airsoftgun-ról az M14 , megbízható kereskedés
2010. máj. 25. 16:22
 3/4 anonim válasza:
M4 sorry
2010. máj. 25. 16:22
 4/4 anonim válasza:
nehogykínaitvegyél! inkább ne is vegyél ha kínaira szánnád magad!nekem az első az volt és többet kösz nem:D. a keleti frontnál vannak jók és helyedbe classic army-t(halyólírom) és a sportline típusokat elég olcsók vagy egy ilyet [link] sok sikert a döntéshez
2011. júl. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!