Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ritmikus sportgimnasztika...

Ritmikus sportgimnasztika elekezdése 15 évesen?

Figyelt kérdés

Van rá lehetőségem?

Legalább az alapokat meg tudom csinálni?

Cirkuszban szeretném bemutatni a tudásomat 2-3-4 év múlva.

2hét múlva kezdem a szertornát. Szintén a cirkusz miatt,és mert nagyon tetszik.

1 hét múlva pedig elkezdem az akrobatikus rock and rollt.

Szóval akrobatikusan fogok táncolni (remélhetőleg) és szertornázni fogok.a ritmikus gimnasztikát nagyon nagyon szeretném.

Lesz esélyem bekerülni egy cirkuszba? Nincs lehetőségem artista képzőbe járni, csupán nyáron megyek a Rippel akadémiára.(alig várom *-*)

2016. máj. 2. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

15 évesen már nem jutsz el olyan szintre mint az igazán jók. Ez igaz mindegyik sportágra, RG, szertorna, akrobatika. Ezeket mind 4-6 évesen kezdik. Az ilyen sportágak nagyon igénylik, hogy kisgyerekként már elkezd, megalapozva a hajlékonyságot, illetve megtanuld az alap akrobatikai dolgokat. 15 éves már máshogy működnek a dolgok, a hajlékonyságot nem olyan egyszerű megtanulni, jóval nehezebb a nyújtás és az eredmény sem olyan jó. Az akrobatikában meg egy hat éves még nem gondolkodik, hogy fél, nem meri megcsinálni. 15 évesen már nincs meg az a bátorság.

De nem akarlak lebeszélni, csak legyen reális az álmod. Ilyen korban is lehet tanulni, csak legyen realitásod a dolgokra.

2016. máj. 2. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Azzal nincs gond,hogy félek leugrani,vagy a magasság.imádom az ilyen dolgokat.:) és igazad van igen,reálisan kell látnom.

Remélem meg tudom tenni,nem érdekel a fájdalom sem,csak a cél!remélem elkezdhetem az egészet

2016. máj. 2. 18:43
 3/5 anonim válasza:
Én most kezdem az Rg-t 17 évesen.(igaz volt egy előképzettségem 6 év szertorna és jazz-balett) Szerintem nem esélytelen, bár az előttem írónak igaza van,reális célokat kell kitűzni. Valószínűleg olyan szintre nem fogsz eljutni, mint a profik akik 4 éves koruk óta csinálják, de meg kell próbálni. Kitartással sok mindent el lehet érni. És még ha nem is leszel profi lehet találsz egy szenvedélyt, amit élvezetből csinálsz.:D
2016. máj. 3. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem kezd el, ha tetszik, akkor folytasd! Nyilván ne számíts olyan nagy versenyekre, de hajrá!
2016. aug. 2. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Elkezdtem azóta, de köszönöm!:)
2016. aug. 2. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!