Mi történik egy ilyen szituációban?
Tegyük fel, hogy egy bokszolót megpróbálnak kirabolni a nyílt utcán.
Bokszolónk:
178 cm magas
80 kiló
5 év boksz, semmi verseny, de átlagtól nagyobbat üt
hobbiból gyúr és fut
Támadók:
1. 185 centi, 70 kiló, büntetett előélet, pillangókés van nála
2. 182 centi, 100 kiló, izmos, szteroidokat szed, vipera van nála; verőlegény "másodállásban"
3. 174 centi, 90 kiló (túlsúlyos), boxer van nála és kész; szintén már büntetett
Mindhárom jártas balhékban és előfordulhat, hogy olcsó drog hatása alatt állnak.
Mennyi az esély, hogy a bokszoló megmenekül vagy akár megvédi magát?
50%
Vagy megússza, vagy nem.
Ha el tud futni (a nyílt utcán erre van esélye), akkor megússza. Ha nem fut el, akkor kirabolják. Ha nem adja oda a pénzt, telót, hanem emberkedik, akkor az arcát betörik, esetleg a viperával karját-lábát törik (attól függ, mire ütnek vele).
Simán leverik a bokszolót, ha sokáig ellenkezik meg is ölik. Kb ennyi.
Szóval ha parázol és önvédelmet akarsz tanulni akkor ne bokszolj hanem valami "utca közeli" küzdősportot válassz
Most írhattam volna bokszoló helyett mást is, de szerintem egy birkózót is képen lehet verni viperával. Én személy szerint nem félek, egyszer kerültem érdekes helyzetbe, de otthagytam az embert és nem jött utánam.
Igazából onnan jött az alapötlet a kérdésre, hogy írták itt többen, hogy simán el lehet hajolni a fegyverek elől is, az utcán meg elvileg van mozgástere, tud hátrálni, ha ügyes nem kerítik be.
Köszönöm az eddigieket, még várok latolgatásokat! Megy a zöld részemről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!