Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen küzdősportot ajánlotok...

Milyen küzdősportot ajánlotok olyanoknak akik kis termetűek?

Figyelt kérdés
173cm, 60kg vagyok kb. 20 éves fiú, még sose próbáltam küzdősportot nem is szeretnék már versenyezni. Melyikhez legideálisabb ez az alkat? Hobbi szinten szeretném csinálni, de persze jó ha van előnye, hogy utcán meg tudjam magam védeni.

2016. márc. 24. 11:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Simán lehetnél 80-85 izmosan, kevés zsírral. Súlyzós edzés és megfelelő étrend. Olvasd el a Sárga Kapszulát. Mellé meg szerintem a birkózás passzol.
2016. márc. 25. 17:24
 12/17 anonim válasza:
Box vagy bírkózás .Ne is figyelj az előzőkre 60kg is elég lepofozni egy 90 kg os embert ha kellően agresszív,határozott és technikás vagy.Persze ezt a technikát csak akkor tudod elsajátítani ha versenyszerűen űzöd a sportot, hobbi szint az kevés.Tény hogy előny a hosszú kéz és a súly de meg lehet oldani :)
2016. márc. 25. 21:49
 13/17 Norbi02 ***** válasza:
Modern Ving Tsun kung-fu-t javaslom. Annak box az alapja és reális önvédelmi technikái vannak.
2016. ápr. 2. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Ving tsun egy kamu önvédelem
2016. ápr. 2. 15:33
 15/17 Zedo Aragaya1 ***** válasza:
A wing-tsun csak tényleg parasztvakítás, került el nagyívben. Én is csináltam, úgyhogy van tapasztalatom benne. A másik, hogy egyáltalán nem vagy kicsi, én is 174 cm vok, a súlyodon viszont lenne mit javítani. Most nem azt mondom, hogy hízzál, inkább izmot kéne magadra pakolni, legalább 1 10-st, az viszont nem kevés munka. 174 centihez 75 kg izom már elég jó külsőt adna. Sztem thai boxolj, ők se 1 izomkolosszusok, nézz meg 1 thai boxost, ott a rúgásokkal lehet ellensúlyozni, ha rövid a karod, viszont vigyázni kell velük, mert ha kibillensz az egyensúlyodból, akkor gáz van.
2016. aug. 29. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gáz a súlyoddal. Én is pont ilyen paraméterekkel rendelkezem, attól még jól bunyózok ;) Kezdj el boxolni aztán egy-két év alatt már szedsz magadra annyi rutint, hogy egy utcaember nagyin megbánja ha nem mér fel rendesen.
2016. aug. 30. 07:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Lucas Hood 70 kg, de kinyír bárkit :)
2016. szept. 16. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!