Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » önvédelemre Vipera vagy nunchaku?

önvédelemre Vipera vagy nunchaku?

Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Mind a kettő hatékony, és illegális, legalábbis az utcán egyiket se hordhatod magadnál.

A nunchakuval sokkal többet kell gyakorolni, a viperát egyszerűbb használni.

2016. márc. 16. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
egyetértek az első válaszolóval, vipera... a nunchakuval még megcsapod magad
2016. márc. 19. 04:54
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Egyik se, mert amint meglátják a kezedben kiröhögnek. Keménykedhetsz velük, de akik betámadnának utcán sokkal jobban ismerik, mint te és röhögve szedik ki a kezedből. Szerencsésebb esetben. Balszerencséd van akkor röhögve hívják ki rád a rendőrt, és hidd el, gondoskodnak róla, hogy ne tudj elmenni.
2016. márc. 19. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Gázspray
2017. márc. 29. 16:41
 5/5 anonim válasza:

Nekem van mindkettő. A viperát könnyebb hordozni, viszont a nunchakut hatékonyabb, és félelmetesebb eszköznek tartom. Öreg motoros vagyok nunchaku terén. Kezdődött seprűnyéllel, majd jött az esztergált kemény műanyag, az eltört. Majd " terveztem " egyet amit apám munkahelyén leesztergáltak somfából. Még megvan, de nem elég "súlyos".

91-ben egy falunapon felléptem egy ill. két nunchakuval. Onnantól előre köszöntek a helyi "indiánok"....:)

Majd a katonaságnál nem győztem tanitgatni a többieket.

Vettem én is sport boltból Pesten egy láncosat, de eladtam. Jobb a zsinóros.

Megalkodtam az ideális " romboló " nunchakut. Fémből.

A lényeg, hogy ez ellen jöhet a vipera is nem ellenfél.

Pörgetni nem lehet, csak súlytani. Néha gyakorlok, de fogok csinálni könnyebbet mert egy kicsikét nehéz.

Emberi élet kioltására alkalmas így csak végtagra ajánlott ütést mérni. Egy ember - egy ütés. Ez ezt tudja.

2018. márc. 22. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!