Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy hívják azt az izmot...

Hogy hívják azt az izmot ahova berögzülnek a tanult technikák?

Figyelt kérdés
Harcművészetekről van szó.

2016. márc. 15. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Agy
2016. márc. 15. 15:23
 2/6 anonim válasza:
85%

Az izommemóriára gondolsz? Én zenesuliban hallottam és tapasztaltam,amikor már olyan rég nemjátszodtam az adott zenét hogy azt sem tudtam mit csináltam,viszont az ujjaim emlékeztek rá és mintha magától játszodt volna :)

Ugyanígy a harcművészetekben:

A tested megtanulja a bizonyos mozdulatokat és egy idő után anélkül hajtja végre, hogy gondolkodnod kell hogyan is kell ezt a mozdulatsort szabályosan végrehajtani

2016. márc. 15. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Az izommemoria teljesen mas es meg koze sincs ahhoz amire gondolsz. Ha figyeltetek volna biologia oran, akkor most tudnatok, hogy az agyaddal csinalsz mindent eloszor.

Az izom egy vegrehajto szerv, nem gondolkozik, csak vegrehatja a parancsokat. Ugyanigy a szaglas es a hallas. Azt is az agyaddal csinalod.

Ez biologia 8. Osztaly!

2016. márc. 15. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Attol, hogy lepontozol, meg a valaszom igaz lesz, ha nem hiszed lapozz fel egy konyvet vagy keress ra az interneten. Nem ertem, ha valaki nem ert valamihez, miert kommentel vagy pontoz, ezzel felrevezetve masokat.
2016. márc. 15. 16:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez az!Ha nem értesz hozzá minek kommentelsz??
2016. márc. 16. 07:41
 6/6 Fhonyx válasza:

#3-nak teljesen igaza van.

A gyakorlatok sokszoros ismétlése beleivódik a tudat alattinkba, ezért például harcmûvészetnél egy ütésre a reflexszerû mozdulatunk az lessz, hogy kivédjük vagy elkapjuk a kezét.

2016. márc. 16. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!