Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » önvedelemből tarthatunk...

önvedelemből tarthatunk magunknál ilyet?

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 11. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy nem 50kg-os kisgyerekek tamadnak meg masokat az utcan es 99%-ban nem egyedul hanem ketten, harman vagy bandaban. Egy atlagos ciganygyerek 16 eves korara tobb utcai verekedesben vett reszt mint itt az osszes kommentelo egesz eleteben. Egy atlag ember meg se tudna utni ezel a bottal nem hogy pohan beszni 3x ne almodozz.
2016. márc. 12. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért elég bátor kijelentés kedves előttem válaszoló :)

Honnan tudod, hogy én vagy innen bárki mennyit bunyózott életében ?

2016. márc. 12. 16:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy ideig napi szinten verekednem kellett pont ilyen cigánygyerekek ellen. A 16 éves gyerek meg nincs olyan jó fizikai állapotban, hogy elverjen egy felnőtt embert. Való igaz, hogy többen vannak, de ha egynek letépem a fejét, úgy, hogy összerogy nem biztos, hogy akarják folytatni. Vagy épp időt nyerek a menekülésre. Volt amikor két embert kellett lerúgnom és sikerült. Ha nem állsz és várod meg, hogy szétkenjék a fejed, hanem az első támadó jellegű kijelentésre vagy közeledésre alárúgsz egyet vagy állba vágod úgy, hogy megül, akkor onnantól már igencsak jó eséllyel indulsz. Ezek a cigány történetek meg mítoszok. Ez azért nem Harlem, meg elkapják egy idő után úgyis és mehet a fiatalkorúak börtönébe. Ott meg lehet, hogy letörik a szarvát egy kicsit az első verésnél.
2016. márc. 12. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Ameddig nem használod, csak a zsebedben pihen, addig a kutya se fogja tudni, hogy nálad van... mész az utcán a zsebedben egy ilyennel, egy rendőr sem fogja a röntgen szemeivel kiszúrni, és megbüntetni/elvenni tőled, mivel fingja nem lesz, hogy nálad van...

Ha az utcán sétálásért megállít és átkutat a rendőr, akkor valószínűleg tettél is érte, hogy így legyen... rendes törvénytisztelő átlag embereknek egy élet alatt nincs ilyen élménye, mivel ok nélkül nem történik ilyen...

Ha meg tényleg arra kerül a sor, hogy használnod kell, és esetlegesen te jösz ki győztesen a bunyóból, akkor a támadóid majd valószínűleg azzal fogják kezdeni a következő napjukat, hogy a korházból besétálnak a rendőrségre, ahol elmondják:

-Dik biztosurak, mink csak békisen próbátuk kirabóni ezt a fószert (itt tökéletes személyleírás, névvel, lakcímmel), de tessík elhinni, ez meg brutálisan ránktámadt egy furcsa ívelt acéldarabbal a végén egy golyóval amiből tüske állott ki biztosurak, ezúton szeretnénk följelentést indítványozni!!!

most komolyan el tudsz képzelni egy ilyen jelenetet?

én 10 éve 2db viperával járok, egyszer már használtam is az egyiket...

Érdekes módon a 4 kancigó nem jelentett fel másnap, hogy ők, csak békésen próbáltak késsel megfenyegetni és kirabolni mégis elvertem őket...

2016. márc. 13. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:

előttem lévő hozzászóló!

Éltem Harlem-ben 3 évet 2őt pedig The Bronx-ban...

inkább használd azt a hasonlatot, hogy ez nem film...

mert Harlemnek amit a filmek mutatnak be kb semmi köze a valósághoz... 3 éven át rendszeresen éjszaka gyalog közlekedtem Harlem "rossz" hírű környékén soha semmilyen atrocitásba nem keveredtem, pedig a házban ahol laktam egyedül voltam fehér... a szomszédokkal meg olyan jóban voltam, hogy magyarországon még nem sikerült ilyen szomszédot találni... tényleg mikor a mélyszegény feka család áthív hálaadáskor, csak azért, mert tudják, hogy egyedül vagy...

2016. márc. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!