Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » önvedelemből tarthatunk...

önvedelemből tarthatunk magunknál ilyet?

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 8. 00:19
1 2
 1/19 anonim válasza:
0%

Magyarorszàgon?Európàban?Nem tarthatsz semmit se.Szlovàkia,Svàjc,Ausztria.Ott tarthatsz lőfegyvert is túl sok macera nélkül.

Mo.=viselésivel gàzriasztó,gumis nem,meg paprikaspré 20ml-eres.

20gramm a törvény szerinti töltősúly de ezt nem fogod tudni az utcàn a jàrőrnek elmagyaràzni.

2016. márc. 8. 06:46
 2/19 anonim ***** válasza:
55%

Én viperát hordok egyet az oldalzsebemben, egyet a hátizsákomban...

Jó kisfiú vagyok, szóval csak úgy nem kutatnak át utcán sétálásért... 1* kellett használnom 10 év alatt, akkor meg hidd el, nem azon gondolkodtam, hogy most lehet e nálam, vagy nem, hanem hogy hogy tudom távol tartani a 6 kancigót magamtól..

2016. márc. 8. 07:12
 3/19 anonim ***** válasza:

Hadonászni az utca közepén, hogy neked ilyened van, még egy élethű játékpisztollyal sem szabad... Szóval eleve nem értem az ilyen kérdéseket...

Ha hordasz magadnál egy ilyet, diszkréten, akkor a büdös életben soha nem fogja kiszúrni senki, hogy nálad van egy ilyen... Ha meg ténylegesen önvédelemre használod, és kicsi rá az esély, de emiatt elővesznek a rendőrök, hogy miért is volt nálad ilyen és megbüntetnek... Akkor is, mi éri meg jobban, kifizetni pár 10 ezer büntit, vagy seggberakatni magad 4 kancigóval?

2016. márc. 8. 07:16
 4/19 A kérdező kommentje:
#2 nem lett baj a viperábol a sünökkel?
2016. márc. 8. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem sünökkel verekedtem, hanem cigókkal, utána meg nem mentem be feljelenteni magamat.
2016. márc. 8. 09:17
 6/19 anonim válasza:

Ja igazàból ennyi.Normàlisan nézel mi nem balhézol,a kutya se fog àtkutatni.Ha meg hasznàlni kell inkàbb bírósàgra jàrkàlok mint rehabra.

Az a lényeg hogy ha hasznàlni kell ne derüljön ki hogy ki vagy mert akkor elkaszàlnak felfegyverkezve garàzdasàgért.Ezt bàrmelyik rendőr megmondja neked privàtban.

A tavalyi migràcsbalhé óta hordom én is a viperàt az eredeti dobozàban a hàtizsàkban.Elég sokat tömegközlekedem nyugatra.

Inkàbb legyen és ne kelljen soha,minthogy kelljen és ne legyen.

2016. márc. 8. 09:57
 7/19 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül ez szart ér. Hogy fogod hordani? Hogy veszed elő?
2016. márc. 8. 11:54
 8/19 anonim válasza:
63%

A szarnàl azért jóval többet ér.Ez van!Nem merem övbe szúrva hordani mert leülök a metrón kilàtszik,dudorodik,meglàtja valami öntudatos jópolgàr aszt ràm hívja a rendőröket a debil majma.

Aki akar hordjon síkosítót hogy ne fàjjon majd annyira neki.

Meg persze maradjon otthon,működjön együtt a tàmadóval,menjen el karatéjozni megatöbbiésígytovàbb.

2016. márc. 8. 13:56
 9/19 A kérdező kommentje:

Én mellesleg a Savate-ra gondoltam.

Meg valami botharcra, vagy talán késharcra.

Bár ezzel az a gond, hogy fogalmam sincs milyen eszközt hordjak magamnál amiért nem szólnak a süng*ecik és ha használom se lesz bajom belőle.

2016. márc. 8. 14:15
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem tudod használni normálisan még magad ellen is fordítod ezt a szart. :D Kiveszik, kitekerik a kezedből, azt nesze neked, azzal a szarral ütnek agyon. :D Pont mint a boxer esetében.

De sok sikert hozzá. :D

2016. márc. 8. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!