ez a gmicucli szart sem ér. sérülést nem okoz, stophatása nulla, rejtve nem hordható, amúgy meg macerás.
elkezdesz hadonászni vele, elkapják, aztán ebből lesz az első dildód... :D
Kedves Kérdező, én is egy süng*ci volnék.
Ilyen eszközt hordhatsz magadnál, de megsúgom, ha viperával az éjszakába rádtámad 2 bedrogozott vendégmunkás, és ráversz mind a kettőre vele, nem fognak bemenni a rendőrségre elsírni magukat, hogy nem tudtak kirabolni téged, mert viperával megvédted magad. Legalábbis a gyakorlat nem ezt mutatja.
Engem a videó alapján nem győzött meg, szerintem akit 2 feles meg egy vastagabb kabát melegít, azt nem nagyon fogja megállítani.
Nos igen.Süng**i.
Ne feledkezz meg arról kèrdező hogy a vonatkozó törvènyeket politikusok hozzâk.Hidd el ha levernél pàr alkeszt meg kokerót a rendőrök megtapsolnak de attól még eljàrnak ellened mert el kell!
Fegyveres testület,nem egy akàrmilyen munkahely.Törvény van és parancs a végrehajtàsàra.
Ne a 2006os műsort vedd alapul.
A mostani vezetőiket politikusok nevezik ki.Korosztàlyuk pedig a 60asok nagyrészt.Megbízható kàderek egytől egyig még a régi szép időkből.
Ennek szerintem érdemes utànagondolni.
Én már kaptam viperával sípcsontra, egy kíváncsi haveromtól...
Hát én nem tarton haszontalan fegyvernek... Majd össze szartam magam, el nem tört, de komolyan zúzódott a csont, ez 10 éve volt, azóta is érzem azon a helyen az összes légnyomás változást...
Tény, hogy 11 év cselgáncsommal valószínűleg előbb szedem ki egy képzetlen ember kezéből, mint, hogy megcsapjon vele... De az is tény, hogy az éjszakában kötekedő debilek, nem a képzettségükről híresek..
Egyébként volt egy haverom, akit megállítottak este edzésről hazafelé késsel, cigó levetette vele a táskáját, hogy kipakoltassa, haverom eljátszotta, hogy fél és kipakolja a táskát, remegőkézzel vette le a táskáját, húzta ki a cipzárt, kinyitotta a táskát, hogy tessék itt van nyitva...
Következő pillanatba táskába benyúl mélyen, vipera ki, kicsattint, és visszakézből pofáncsapta... Már akkor látta, hogy baj van fúrcsán lógott az álkapcsa meg a nyelve...
Hívott mentőt, aztán bement rendőrségre, elmesélte a sztorit, kórházban a zsaruk a beszédképtelen csókából, akinek 2 helyen törött el az álkapcsa és a fél fogsorát elvesztette, annyit tudtak kihúzni, hogy leesett a lépcsőn... Tehát ügy sem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!