Mi a véleményetek Conor McGregor vs Nate Diaz összecsapásáról? Mit rontott el McGregor?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy Conor nem jó földharcban, de előtte is csak topogott fel-le és nem is nagyon próbálkozott. Létezik hogy ennyire nem tudott mit kezdeni Diaz-al?2016. márc. 6. 16:43
21/26 anonim válasza:
19 neked sincs sok közöd a küzdősporthoz kezet foghatsz a 13assal :D
22/26 anonim válasza:
Neked meg az értelemhez nincs sok közöd, ha csak ennyit tudsz válaszolni és nem tudsz normálisan érvekkel megpróbálni alátámasztani az igazadat. :D
23/26 anonim válasza:
Képzeld el nagy ufc és bellator fan vagyok mindig veszem a payperviewkat úgyhogy többet értek hozzá mint ti kettőtök :D
24/26 anonim válasza:
Mégis hülye vagy hozzá és nem tudod megérteni amit már Conor edzője is elismert. :D Szóval attól, mert nézed az UFC meg Bellator meccseket még nem leszel szakértő.
25/26 anonim válasza:
Néztem a meccset:
1. menetben meg sem tudta szinte ütni MCgregor-t, 2. menetben, meg szinte direkt hagyja az ütéseket bemenni, és mikro egy ütés betalál fel sem teszi igazán a kezét... Na mindegy, nekem ez eléggé úgy tűnik, mintha meglenne bundázva!
26/26 anonim válasza:
Könyörgöm ne jöjjünk már egyből bundával! Nem volt semmi bunda, McGregor ennyire nem vette komolyan a felkészülést + rájött, hogy az eddigi taktikája Diaz ellen használhatatlan, azért veszítette el a meccset, nem volt semmi bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!