Szerintetek feltudok készülni az életre, ebben a kemény világban?
Szinte mindennap, bármilyen hírportál/hírműsor arról számol be hogy verekedés történt, belekötöttek valakibe, agyonvertek valakit, stb undorító dolgok. Ráadásul olyan undorítóak ezek az emberek, hogy nem elég valakit eszméletlenre verni, de még ájultan is fejberúgják!!! Miért ?? Késelnek, stb, hogy élhetnek ilyen gerinctelen alakok ?
Én rendőr akarok lenni majd, és elhatároztam hogy ha sportról van szó, csakis küzdősport!
Bokszolni járok 1 éve, de még csinálni akarom legalább 2-3 évig, de annyira tetszik, hogy szerintem az életem része lesz örökre, akár lehetek belőle még valaki . .
Nyártól elkezdenék talán Thai-Boksz-ra, vagy K1-re járni, nem azért mert érdekel annyira, vagy mert rúgnak, csak a bokszot kicsit kiegészíteném (persze ez marad mindig az első) legalább megtanulok rúgni, térdelni, talán könyökölni, meg az ütéseket is kicsit felelevenítem egy plussz 3 órára hetente :)
Szinte tökéletes állóharcos lennék, de később, ha végeztem a tanulmányokkal, talán egy kis Taekwondo-t kipróbálnék, vagy megnéznék egy Karatét.
Földharc viszont annyira nem érdekel, abban gyatra is lennék lehet, de a rendőr képzésen tanítanak egy kis Judo, Jui jutsu féleséget, dobások, stb.
Emellet erősítek is, saját testsúlyosan, meg majd súllyal is, hogy legyen izom rajtam, meglegyen a súlyom, mert számít az is, de az edzések is segítenek persze. Kondi ugye magától értetődik, meg az állóképesség is . .
Mg talán egy kis kés, fegyver harc, de szerintem a rendőr képzés megadja . .
Így már elképzelhető, hogy megtudom majd magam védeni tényleg, akár 2-3 képzetlen ellen is, és nem leszek a híradóban sose hogy elvertek ?
Borzasztó belegondolni is, hogy egy szerettemet nem tudom megvédeni, vagy megverve, akár örökre nyomorékan kell hazamennem, mert nem tudtam magam megvédeni!
Leírtam, hogy 5-el persze hogy semmit nem tud csinálni az ember, de 2-3-al még azért igen!
Nem úgy értettem hogy 5-böl 3-at leütök, hanem összesen vannak 2-3 an.
Aki ilyet mond hogy lehetetlen 1-nél több emberrel elbírni, az nem ért hozzá, vagy csak ezzel húzná le a maga szintjére azt aki edzik!
Az a stílus akit írtál, általában lejárnak bokszolni, egy csomó ilyesmit ismerek onnan, szóval nem alap emberek!
Ha meg mégis, annyi hogy lelkileg nincsennek hátrányban, ami előny, de egy 5-10 éve bokszoló azért csak kiüt egy 2-3 at, azért mert azok csapkodják egymást mindig. A bokszoló sem hiszem hogy a rózsadombon él, általában az általad leírtak járnak bokszra!
"Mégha 5-öt nem verek meg, de már 2-3 is jobb, mintha 1 képzetlen is megtudna verni. "
Ez egy elég félreérthető mondat, de oké, értem. 2 embert egy nagyon tapasztalt valaki megverhet, talán hármat is szerencsével. De én azt mondom, hogy túlerővel nem érdemes felvenni a kesztyűt. Akiket leírtam neked, a potenciális bűnözőket, azok nem járnak sokat bokszolni, és csak azért járnak, hogy könnyebben menjen nekik a rablás. A másik gond, hogy szinte biztos, hogy kés lesz náluk, tehát nem érdemes kekeckedni, de te tudod. Én nem lehúzni akarlak, csak leírtam a valóságot. Három ember meg ha nincs szerencséd, hiába van 5 év bokszod, lefognak, a harmadik meg hülyére ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!