2 hét alatt feltudok készülni a matek pótvizsgára?
Én igazából azt sem értem, hogy egész évben hogy nem lehetett legalább egy kettest összehozni... Nálunk a leghülyébb gyereknek is megvolt minden év végén a 2-es átlag (és nem azért, mert a tanár kivételezett volna vele). Ráadásul a 9.-es anyag nem olyan eget rengertően nehéz.
Attól függ, hogy milyen mélységekben kérdez bele a tanár; ha nagyon, akkor neccesen, ha csak könnyebb feladatokat ad fel és könnyűeket is kérdez, akkor már több esély van rá. Mindenesetre nem reménytelen eset.
A külföld fontosabb volt, mint a tanulás?
Ami nem ment 9 hónap alatt, az majd megy 2 hét alatt?!
Keress tanárt!
Szerintem, ha eléggé kipihented magad és úgy érzed, hogy jól feltöltődtél - nem lehetetlen.
A saját bőrömön tapasztalom nap, mint nap, hogyha görcsösen ráhajtok a teljesítményre az élet területén BÁRMIVEL KAPCSOLATBAN, az mindig rosszul sül el.
Erre nagyrészt magamtól voltam kénytelen rájönni, kisebb részben másokra hallgattam - és a közelmúltban kezdtem igazán rájönni, hogy tényleg működőképes a dolog.
Üdv: 41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!