Szerintetek, mikortól kezdjek el a pótvizsgára készülni egy tantárgyból?
Ti mikortól szoktatok?(már ha van olyan,aki megbukott..:/)
Augusztus ~16 körül lesz...Egy füzetnyi van,de azokból is kb. 7-8oldal amit tanulni kell...A többi számítás,amihez foggalmam nincsen..:/
kösz előre is!
Hát ha számolás, akkor azt nem ártana begyakorolni. Ha meg annyira fingod sincs róla, akkor keresni kellene vkit, aki tud segíteni...
Azért a csodát nem kellene várni. Ha nem teszel ellene, akkor most is megbuksz.
Bezony a teljes évből vizsgáztatunk a pótvizsgán.
Ha külön tanárt nem enged meg a családi költségvetés akkor érdemes egy osztálytársaddal leülni és átbeszélni az anyagot, természetesen aki érti és legalább 4-sel végzett az adott tárgyból.Ha matek, kémia, fizika akkor gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj, elmélet is van de inkább a számítások kiegészítéseként, ha reál tárgy akkor el kell keserítselek csak az elmélet nem lesz elég.Ha humán tárgy akkor természetesen a gyakorlati rész elenyésző.Sok sikert.
Műszaki Orientációs Ismeret..:DOlyami mint a fizika csak ebben több az elmélet szerintem..:)
Engedni megengethetné,de biztos nem fogok erre költeni..:)Lehet majd haveromtól megkérdezem hogy kell mit számolni,hátha megértem..:D
Előtte 1-2nap meg lesz kis gyakorlás a suliban,majd ott is megkérdezem...:)
Foggalmam nincs mi az a humán,reál stb..:Dsorry..:/:)
Holnap meg elkérem haveromtól még a füzetet is,mert nekem nincs meg teljesen..:)
Köszi mindenkitől a választ!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!