Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek, mikortól kezdjek...

Igricz kérdése:

Szerintetek, mikortól kezdjek el a pótvizsgára készülni egy tantárgyból?

Figyelt kérdés

Ti mikortól szoktatok?(már ha van olyan,aki megbukott..:/)

Augusztus ~16 körül lesz...Egy füzetnyi van,de azokból is kb. 7-8oldal amit tanulni kell...A többi számítás,amihez foggalmam nincsen..:/

kösz előre is!

2011. júl. 10. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 2szer mentem pótvizsgára, az elsőnél csak július végén kezdtem el tanulni akkor éppenhogy át mentem. Amikor másodszor kellett pótvizsgáznom akkor már július elején elkezdtem járni külön tanárhoz heti 4-5 napot tanultam vagy 3-4 órát és akkor majdnem 4 es lett a pótom. Elmondom neked hogy holnap kezd is el tanulni, reggel felébredsz reggelizel és állj neki szépen délután meg mehetsz strandolni ha úgy van. So sikert! és augusztus 16 az nagyon közel van szóval 1 hónap alatt nehéz lesz felkészülnöd, de te tudod.
2011. júl. 10. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ha számolás, akkor azt nem ártana begyakorolni. Ha meg annyira fingod sincs róla, akkor keresni kellene vkit, aki tud segíteni...

Azért a csodát nem kellene várni. Ha nem teszel ellene, akkor most is megbuksz.

2011. júl. 10. 14:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Én tuti nem fogok költeni tanárra..:/Ha tudom az elméletet,akkor csak nem húz meg?!Vagy ott mennyit kell tudnom,egész évesből kérdeznek?
2011. júl. 10. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen tantárgy?
2011. júl. 10. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Bezony a teljes évből vizsgáztatunk a pótvizsgán.

Ha külön tanárt nem enged meg a családi költségvetés akkor érdemes egy osztálytársaddal leülni és átbeszélni az anyagot, természetesen aki érti és legalább 4-sel végzett az adott tárgyból.Ha matek, kémia, fizika akkor gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj, elmélet is van de inkább a számítások kiegészítéseként, ha reál tárgy akkor el kell keserítselek csak az elmélet nem lesz elég.Ha humán tárgy akkor természetesen a gyakorlati rész elenyésző.Sok sikert.

2011. júl. 10. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egyik ismerősömet korrepetálom matekból, és már 1 hete elkezdtük, hamar eltelik egy év, és sok az anyag, ráadásul nem csak az ideit kell pótolni, hanem teljesen az alapoktól mindent, elmagyarázni, hogy mi az a nevező, számláló, koordináta-rendszer, gyök stb...
2011. júl. 10. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Műszaki Orientációs Ismeret..:DOlyami mint a fizika csak ebben több az elmélet szerintem..:)

Engedni megengethetné,de biztos nem fogok erre költeni..:)Lehet majd haveromtól megkérdezem hogy kell mit számolni,hátha megértem..:D

Előtte 1-2nap meg lesz kis gyakorlás a suliban,majd ott is megkérdezem...:)

Foggalmam nincs mi az a humán,reál stb..:Dsorry..:/:)

Holnap meg elkérem haveromtól még a füzetet is,mert nekem nincs meg teljesen..:)

Köszi mindenkitől a választ!;)

2011. júl. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!