Kíváncsi vagyok egy küzdősport edzéseinek légkörére, milyen ott az élet és a közösség?
Figyelt kérdés
Azt hallottam már, hogy ha attól félek, hogy megvernek, akkor hagyjam a küzdősportot, mert ott több százszor meg fognak verni. Ez engem nem zavar, de mégis, milyen ezeken az edzéseken a közélet? Kialakul ott az emberek közt egyfajta kapcsolat, ami összeköti őket edzésen és edzésen kívül is? Van rá valami garanciám, hogy egy ütés sem fog ártó szándékkal érni? Akik küzdősportolnak, a tapasztalataikra lennék kíváncsi, minől bővebben. Köszönöm előre is.2016. jan. 24. 01:22
1/3 aikiboxer válasza:
Van ilyen hely is meg olyan is! Ezért fontos, hogy megnézd a helyet, és kipróbáld, hogy jól érzed-e magadat. Van, ahol befogadnak, baráti a hangulat; és van, ahol túl baráti (edzés helyett bratyiznak). Van, ahol köcsögök vannak, van ahol meg nyávogós puhányok.
Hangulatra például ilyen (a miénk): [link]
2/3 anonim válasza:
Nagyon helyfüggő. Voltam már olyan helyen, ahol egy csapat páva volt, meg olyan helyen is, ahol normális srácok. Amúgy dumálni, haverkodni lehet meg jobb is, mint egyedül üldögélni. Még a pávákkal is volt közös téma, de ők inkább az Iphone akárhanyat nyomogatták az idő nagy részében. Agyonütni nem fognak, az edzésen ha kesztyűzés van nem nagyon ütnek ki senkit.
3/3 anonim válasza:
Csapat függő, ezért fontos hogy jó társaságot találj. Egy jó helyen élvezed minden percét. Mi már rendszeresen járunk szórakozni 3an 4en annyira összekovácsolódott a csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!