Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Karate jó alap mma-hoz?

Karate jó alap mma-hoz?

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Totál más, szóval annyira nem.
2016. jan. 10. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem.

ökölvívás, thai box, birkó, brazil jitsu, kempo ezek jó alapok hozzá.

2016. jan. 10. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Kempot sem mondanám annyira jónak (nem a stílust mert a stílus nagyon jó) hanem ha jó MMA akar lenni akkor vagy az állóharcból vagy földharcból az egyikből már jó kell legyen. Vagyis nem árt olyannal kezdenie ahol vagy az álló vagy a földharcban szerez már tudást külön és csak az egyikből. Kempo is egy kevert stílus edzésen minden van viszont egyikre sem tud elég időt szánni egyikből sem lesz kiemelkedő. 1,5 órás edzésen nem tudnak mindent csinálni hogy ki is emelkedjen valamelyikből. Bemelegítés, erősítés technikák gyakorlása ütések dobások rugások földharcon belül feszítések a fojtások. Szabad küzdelem és levezetés erre egy 2 órás edzés is kevés ennyi mindenre és akkor egyikből sem lesz jó.
2016. jan. 11. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtad melyik karate stílus, mi a neve. Űzöd már? És hogy csináltál-e már bármilyen küzdősportot
2016. jan. 11. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

A kempo nagyon jó alap az mmahoz. Ez, hogy aki sok mindent csinál az semmihez az fog érteni butaság.

2016. jan. 11. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy nem fog hozzá érteni mert ez baromság és azt is tudom hogy sok kempos van at MMA ban. És sokan mennek kemposok MMA versenyekre. Csak azt mondom hogy egy kempos nem lesz pl olyan jó földharcban mint egy birkózó, aki mondjuk 10 évig csak birkózott és mondjuk onnan megy el kempozni.
2016. jan. 11. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom ki ő. Az egyik kedvenc bunyósom. 3 danos shotokan karate mester és fekete öves brazil jiu-jitsu mester. Egy jól oktatott karate megállja a helyét hisz tudom mert már 7 éve csinálom én is.
2016. jan. 11. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!