Illik hozzám a dolog?
Elgondolkoztam rajta , ha nem jönne be a munkahely akkor elmennék ketrecharcosnak.
181 centi vagyok testesebb , 16 éves .. hol kéne elkezdenem vagy milyen sportágat javasolnátok. (12 évesen karatéztam , narancsig jutottam)
,,Elgondolkoztam rajta , ha nem jönne be a munkahely akkor elmennék ketrecharcosnak"
Ez még viccnek is rossz. Addig amíg eljutnál arra a szintre, hogy hozzon is bevételt neked évek munkája kell, amibe bele is kell fektetned a pénzedet. Ez nem úgy megy, hogy eljársz heti 2-3 edzésre és egy év múlva már profi ketrecharcos leszel. Évek munkája kell, hisz állóharcban meg földharcban is jeleskedned kell.
Először vagy boksz/muay thai vagy Brazil JiuJitsu/Judo/birkózás kell, majd elmenni egy normális MMA klubba, ahol segítenek neked a továbbiakban + versenyeztetnek téged.
Az edzéseket + az alapvető felszereléseidet (kesztyűk, fogvédő, stb) fizetni kell valamiből, amit munka nélkül nem fogsz tudni. Ezek ráadásul az alapvető dolgok. Edzőtáborokat, stb-ket nem is említettem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!