Milyen bicót ajánlotok dirt-re 70. 000 ft-ért? Kezdőnek.
Nekem van egy kihasználatlan polar-x-em... nagyon jól meg van építve, csak minőségiből... a térdem miatt nem tudom használni 2 éve...
Csak minőségi cuccok vannak benne HIBÁTLAN!
ha érdekel jelezd és megbeszéljük:)
Köszi a választ.
második:
az a nagy harci helyzet hogy mi csak üdülési csekkel tudunk fizetni és ezért a városban csak egy helyen tudunk biciklit venni de ők bármilyen márkát be tudnak szerezni.
140...
dehogy is.te nagyon el vagy tájolva.
haver 100ért vett volna bicót de mivel anyukája ott dolgozik a kereskedésbe megkapta 75 ért.
am második:
ha üdülési csekkért elfogadod akkor áll az alku:)
A második vagyok!
Hát... nem szeretek utazgatni... ugyhogy nekem a kp lenne a jó:P de ugy tudom vannak olyan emberek akik pénzt adnak az üdülési csekkért:)
Am sztem is megérné egy kicsit még rászánnod... mivel ha komolyabban fog érdekelni a dolog akkor ugye jobb cuccok kellenek... és akkor drágább lesz megvenni az újat IS mintha most csak a komolyabbat veszed:)
Így voltam én is... 120ért csináltattam a polar-xet.. aztán marzo telo kormány fék gumik stb és 200++ba lett:) (mindent nagyker áron szereztem be!)
De össze lehet rakni 70ből is... én a polar-x-et (régebbit kb 2005öset, ha lehet még egyáltalán kapni...mert az kevésbé törik/hajlik) truvativ bikepositive cuccokat ajánlanék, mert viszonylag olcsók és jó minőségűek és a kezdőknek tökéletesen megfelelnek!!!
hát igen.
de építeni nem nagyon szeretnék mert ugye kéne váz,teló és a pénz 2/3-a már el is ment.amit nem kéne plusszba venni az egy kormány,külső,belső gumi.mást nem tudok felhasználni a jelenlegi fostalicskámból:P:D:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!