Kezdőnek milyen kiegészítőt ajánlotok?
18/f. Ősszel elkezdtem a gyúrást, majd decemberben abbahagytam, most elkezdtem nagyüzemben, de mivel nem tudom úgy megoldani a kaját, így szeretnék szedni fehérjekiegészítőt.
Mondanátok tippeket, hogy kezdőnek mit ajánlanátok ? Persze nem 30-40 ezresekre gondoltam. És ezzel mennnyivel hamarabb látszódik az eredmény mint a nélkül ?
Bevallom, az alatt a 3-4 hónap alatt nem tudtam úgy kajálni és nem is nagyon fejlődtem. Ezért szeretnék kiegészítőt.
Nem reklámozni akarom de amit ajánlok
BSN-TRUE MASS!
esetleg valami tömegnövelő magas fehérjetartalommal
MYOMAX!
"Bevallom, az alatt a 3-4 hónap alatt nem tudtam úgy kajálni és nem is nagyon fejlődtem. Ezért szeretnék kiegészítőt."
Inkább kaját vegyél és egyél rendesen, edzés utánra meg egy fehérje+dextróz. Fejlődni annyival fogsz jobban, amennyivel többet eszel.
Én 2000Ft/kg áron veszek 82%-os tejsavó fehérjét és be is van vizsgáltatva, illetve versenyzők is szedik!
Mellé tolnál dextrózt és vitamint OK lenne!
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:47
Hol veszed, és ki vizsgálta be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!