Muay Thai edzes Bangkokban. Tobbi lent?
Bangkokban kijottem edzeni. Azt mondtak van tehetsegem es kulfoldihez kepest eleg jo vagyok.
15 orat vettem 3 000 baht ert es csak velem foglalkoznak. Paozas volt elso edzesen. De otthon csak 3 honapja csinalom.
Ha 2 honapot edzek itt . Mennyit tanulok? Mert itt csak velem foglalkoznak. Paozas. Egy az egy ellen.
2 honapos edzes mennyi fejlodes lathato majd?
Budapesten egeszen masabb az edzes.
Ha vissza mentem bpre szerintetek van ra esely hogy versenyezhessek?
Tenyleg bangkokban vagyok... ratok bizom hogy elhiszitek vagy nem.
Nem kamu. Es be is tudom bizonyitani...
Én hiszek neked, de mivel a napokban nézegettem egy csomó túrista videót ahol szinte mindenkit behúztak ilyen "edzésre" nekem az a gyanúm, hogy egy túrisztikai üzleti fogás áldozata lettél...
Figyelj majd oda amikor jönnek a thai csajook az éjszakába, nehogy ruha nélkül ébredj a parton...
Miert? Te tudsz jobbat es olcsobbat?
Sztem eleg jo. Csak velem foglalkoznak olyan mint egy privat edzes. Nagyon sok edzo terem itt nem szivesen fogad turistakat... pl buakaw.. vagy ha mesz is csak 1 ora 8 00 baht es magan edzes 1200
Ha helyi vagy 500 egy nap es egy honap 5000
Ha tudsz kerlek irj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!