Mi az a technika amivel valakit instant ki lehet ütni?
Amire Mike Tyson is ugyanúgy kidől, mint a szomszéd Karcsika, azok a KO pontok, amik az idegpályán találhatóak. Ilyen az állcsúcs, az állszél, a halánték, a szívgödör. Van, ami szimplán nagyon érzékeny, viszont nincs a közelébe támadható idegpálya de nagyon nem lehet őket kikeményíteni, ez az orr, a gyomorszáj, a bordák. Az más kérdés, hogy Tyson, vagy akár egy kicsit is képzettebb ökölharcos, nem hagyja, hogy ezeken a pontokon eltaláld :)
Ajánlom a combosok rúgását, az emberek 99% nem tud vele mit kezdeni, egy erős combostól pedig többnyire mindenki megtorpan :) (eddig én így tapasztaltam)
Azt, hogy hogyan nem sikerült kiütnöd a fradistákat, senkit nem érdekel (megjegyzem én a fradi szurkoló vagyok). Akkor nem találtad el jó helyen, ahogy az előttem lévő leírta, az idegpályát nem lehet edzeni, azt megtalálod és azonnal "instant" küldi a jelet az agynak, hogy a test létfontosságú részét érte nagy erejű ütés, ezért a védekező funkciód teljesen kikapcsol, elájulsz, olyan mint egy gép, ha kiszeded a rugóját, kikapcsol.
Bizony!
Mindegy milyen kemeny valaki, ha kap egy utest ami KO pontot er eldol mint egy zsak krumpli. Nem hiaba tanitjak boksz edzesen, hogy allat le kez meg vedi a fejet. Nekem legalabbis ez volt az egyik elso dolog amit megtanitottak.
De egyebkent amit kerdezel azt egy edzesen megmutatjak, viszont itt nem fogod tudni elsajatitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!