Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi az a technika amivel...

Mi az a technika amivel valakit instant ki lehet ütni?

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok hogy rúgjam torkon, hanem olyan aminél kisebb a halál kockázata.
2015. dec. 21. 00:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem gyk- n fogod megtudni, ugyanis itt hiába írjuk le neked az általunk legegyszerűbbnek, legáltalánosabbnak vélt fogásokat, mögöttünk több éves gyakorlat és tapasztalat áll, mögötted meg 2 mondat amit gyk-n olvastál.
2015. dec. 21. 07:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Amire Mike Tyson is ugyanúgy kidől, mint a szomszéd Karcsika, azok a KO pontok, amik az idegpályán találhatóak. Ilyen az állcsúcs, az állszél, a halánték, a szívgödör. Van, ami szimplán nagyon érzékeny, viszont nincs a közelébe támadható idegpálya de nagyon nem lehet őket kikeményíteni, ez az orr, a gyomorszáj, a bordák. Az más kérdés, hogy Tyson, vagy akár egy kicsit is képzettebb ökölharcos, nem hagyja, hogy ezeken a pontokon eltaláld :)

Ajánlom a combosok rúgását, az emberek 99% nem tud vele mit kezdeni, egy erős combostól pedig többnyire mindenki megtorpan :) (eddig én így tapasztaltam)

2015. dec. 21. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
2015. dec. 21. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
+ hiába találod el ezeket a híres neves pontokat, semmi nem garantálja, hogy ki is fekszik az illető... Ütöttem én már fradistát úgy állcsúcson, hogy eltörött 2 ujjam, és megtántorodott az igaz, de 2 pillanat alatt összeszedte magát.
2015. dec. 21. 11:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt, hogy hogyan nem sikerült kiütnöd a fradistákat, senkit nem érdekel (megjegyzem én a fradi szurkoló vagyok). Akkor nem találtad el jó helyen, ahogy az előttem lévő leírta, az idegpályát nem lehet edzeni, azt megtalálod és azonnal "instant" küldi a jelet az agynak, hogy a test létfontosságú részét érte nagy erejű ütés, ezért a védekező funkciód teljesen kikapcsol, elájulsz, olyan mint egy gép, ha kiszeded a rugóját, kikapcsol.

https://www.youtube.com/watch?v=qD5UcvELi4A

2015. dec. 21. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Bizony!

Mindegy milyen kemeny valaki, ha kap egy utest ami KO pontot er eldol mint egy zsak krumpli. Nem hiaba tanitjak boksz edzesen, hogy allat le kez meg vedi a fejet. Nekem legalabbis ez volt az egyik elso dolog amit megtanitottak.

De egyebkent amit kerdezel azt egy edzesen megmutatjak, viszont itt nem fogod tudni elsajatitani.

2015. dec. 21. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
"Paraszt leszek", nem akarok kötekedni, de ha eltört két ujjad, akkor valamit rosszul csináltál.
2015. dec. 22. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Tökön rúgod. Egyszerűbb,mint az állával küszködni és senki nem számít rá, mert edzéseken nem tanítják.
2015. dec. 26. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze srácok, nem számít mekkpre erővel találsz el valakit, nem számít ő, hogy reagál arra, hogy ütést kap, eltalálod a varázsponton és elfekszik... Ebből csak az látszik, hogy életetekben nem bunyóztatok, csak a szátok nagy..
2015. dec. 28. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha összeszorítod az álkapcsodat és nem kapsz akkora ütést, hogy a fejed hátrahőköljön nem fekszel ki instant.. Ilyen csak kamaszfiúk fantáziáiban van...
2015. dec. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!