Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek mit kéne sportolno...

Artika02 kérdése:

Szerintetek mit kéne sportolnom? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sok mindent sportoltam már, de valami olyat keresek, aminek a fő alkotóelemei a hajlékonyság és az akrobatika.

2015. dec. 19. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Tai Chi. Most miért nem? Nagyon jó a testnek és a "szellemnek". Próbáld meg!
2015. dec. 19. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:

WING TSUN-t :DD

Egyébként jóga, torna ?

2015. dec. 19. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Birkózás?
2015. dec. 19. 14:46
 4/5 aikiboxer ***** válasza:
Szerintem rá kellene állnod egy rendes sportra és azt kellene csinálnod hosszútávon. Nem tudom, hány éves vagy, de egyre kevésbé leszel hajlékony és egyre kevésbé fog jól esni az akrobatika. Főleg, ha nem is edzel rendszeresen, akkor csak vágyálom az, hogy te hajlékony akrobata maradsz. Olyasmit keress, amiből van heti 3 edzés és tényleg hosszú távon is csinálható, nem unalmas stb. Ha már itt harcművészeteket emlegetnek, miért nem próbálod ki a Capoeirát? Abban nagy szerepe van a hajlékonyságnak és az akrobatikának.
2015. dec. 20. 08:15
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ritmikus gimnasztikázz
2015. dec. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!