Aranyér mellet lehet bokszolni?
Figyelt kérdés
Szóval bokszolok, két hete kijött az aranyerem. Az erősítést szüneteltetem, viszont valamilyen formában folytatnom kellene a bokszot, mert sok lesz a kihagyás. Futni is mennék mellette továbbra is. Szabad-e vagy várjak amíg eltűnik? Babszem nagyságú, ma jött ki a második ér is.2015. okt. 24. 22:50
1/4 anonim válasza:
inkább ne. Az erölködés tilos, és ebben benne van a hajolás, gugolás ilyenek is. Súly emelés meg pláne tilos. Érdemes pihenni kend be reparonnal, ha nem lesz jobb akkor orvos meglézerezi.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké.
2015. okt. 25. 09:34
3/4 aikiboxer válasza:
Persze, hogy lehet, nem érinti egyáltalán. Irány az edzőterem, ez nem lehet kifogás!
Az aranyérrel azt tudod csinálni, hogy leborotválod körülötte a szőrt, és minden nagydolog után megmosod szappannal, illetve ha erre nincs lehetőséged nap közben, akkor vigyél magaddal nedves popsitörlőt.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké. Tulajdonképpen ma is zsákoltam itthon, édesapám mondta, hogy ne hagyjam abba. Jövőhéten meg edzés. Amúgy ma reggelre egészen visszament. Kenem, mosom, kezelem, amikor tehetem, akkor lazítok vele. Köszi a válaszokat.
2015. okt. 25. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!