Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Amerikában bokszolni?

Amerikában bokszolni?

Figyelt kérdés
Szóval lehet, hogy kiköltöznék az Egyesült Államokba és szeretnék elkezdeni bokszolni. Már itthon is akartam, de most kiköltözünk, szóval gondoltam, hogy akkor ott kezdem el. Mire számíthatok? Mennyire tér el a magyar küzdősport oktatás rendszerétől? Volt már alkalmam részt venni küzdősport edzésen ami ugyan nem boksz volt, de ott csoportokra osztottak fel minket. Volt kezdő, haladó, versenyző. A különböző csoportok edzései más napokon voltak, nem nagyon volt sparring. Az edző kiadott egy feladatot és azt kellett csinálni. A filmekben viszont úgy látni, hogy ott más ez a rendszer, nem ilyen csoportokon alapul és úgy hallottam, hogy egyedül edzenek, nem vezényel az edző. Külön foglalkoznának az emberekkel?

2015. jún. 27. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

'Szóval lehet, hogy kiköltöznék az Egyesült Államokba'

Itt bukott meg az egesz. Nem koltozol te sehova.

2015. jún. 27. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazából helyfüggő, ugyanúgy ahogy mindenhol máshol a világban. Akármelyik országot nézed, küzdősportokban van nagyon sok rossz, és és valamennyivel kevesebb, de még mindig sok jó. Amerikában ugyanúgy találhatsz olyan edzőt, aki csak pár tanítványt vállal, és mindenkivel külön foglalkozik, de találhatsz olyat aki egyszerre kiadja a feladatokat 40 embernek, és kárbavész az egész.

Ha megmondod a város nevét ahova költözni fogtok (ha csak államot mondasz az édeskevés), akkor megnézhetem az adatbázisban, hogy hova érdemes menned.

Írd le ide nekem, hogy melyik város, hogy mennyit akarsz rá költeni egy hónapban (forintban, és ne gondolkozz az ottani árakon, csak mondj egy összeget), illetve hogy milyen típusút szeretnél. Olyat ahol csoportosan, vagy ahol egyénileg edzenek, illetve írd le hogy hetente hány napon (konkrét nap nem kell, csak a szám) és hány órát szeretnél edzeni. (addig ezek úgyis változnak, de legalább 1-2 alaphelyet adhatok) Valamint még fontos, hogy a box-ot versenyzésre vagy önvédelemre akarod használni.

!Kamlyn - 53/F!

2015. jún. 27. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább elvetem a dolgot. Az a helyzet, hogy szemüveges vagyok, rosszul látok távolra. -2.25 a szemem, ha verik a fejem még ronthat rajta. Szerintem kihagyom. Rémesen rossz érzés, de muszáj vagyok beletörődni. Sajnos örököltem. Úgy gondolom, hogy jobb ha vigyázom rá, minthogy rosszabb legyen. Inkább nézek más sportot.
2015. jún. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!