Hogyan gyakorolhatnám a wallflipet?
A sulinkban van egy ilyen Judo terem is, jó minőségű tatamival + vannak matracok is... Szóval lenne hol gyakorolnom. Tesi tanárom segítségét nem kérhetem, mert nagyon ilyen frásztkapós.
Egyébként arra a szaltóra gondolok, hogy neki futok a falnak és onnan szaltó.
191 cm vagyok, nem túl hajlékony... ezek hárányok, ugye?
A lazítást, nyújtást már elkezdtem. Egyébként ezzel a magassággal is meglehet tanulni?
Előre köszönöm a segítséget!
16/f
szerintem simán...
én is megszeretném tanulni a közeljövöben de nekem pont az ellenkezője a problémám, nincs hol
amugy 180 centi magas vagyok, az előreszaltót ha kellően bevagyok melegedve, földön megtudom csinálni, és 10centi szerintem nem oszt nem szoroz+ha megnézed tornászokat azok se mind zsoké méretűek(tény hogy sokan igen)
a nyujtást pedig ne hagyd abba soha, mert beköthetnek az inaid, és kezdheted előröl megint
ebből a szempontból szerencsés vagyok, pl nyujtott ülésből a lábam felett a kezemet rátudom hajlítani ugy hogy elérem a sarkamat
Aha. Hát az az igazság, hogy eléggé merev vagyok most... szóval el kell kezdenem intenzíven nyújtani.
Szerintem ez az oka annak, hogy nem tudok zsákolni (nem kosarazok) a méretem ellenére...
Várok még további válaszokat a fő kérdéshez kapcsolódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!