Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A küzdősport kikezdi az ember...

A küzdősport kikezdi az ember kezét? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Orvosira járok, és nem akarom, hogy valami annyira tönkretegye a kezemet, hogy ne tudjak majd műteni. Jogos a félelmem? Mit érdemes választani?

2015. aug. 21. 21:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jójó, én ezt értem... Csak nem akarok olyat választani, ami biztosan szétcseszi a kezem. Ha már választhatok. De ha orvos is jár, akkor ok, köszönöm!
2015. aug. 22. 12:47
 12/14 aikiboxer ***** válasza:

Az ökölvívás semennyire se cseszi el a kezedet, mivel bandázsban és puhakesztyűben nyomjuk. Teljesen ártalmatlan. Én ezt javaslom.

Karate edzőm is orvos volt. De a karate jobban igénybe veszi a kezet, mint a box.

2015. aug. 22. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
a kék bolygó-t konkrétan nem ismerem. A wtf alapvetően jó mert sportként oktatják és már az országban ki lett nevelve egy pár jó bunyós. Nézz el edzésre, aztán vagy megtetszik vagy nem :) mondjuk ha pont egy olyan edzésre mennél ahol épp szerencsétlen emberek vizsgára készülnek és formagyakorlatoznak az nem jó viszonyítási alapnak.
2015. aug. 22. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ütések lehetnek veszélyesek, illetve a judogi hosszú távon kikezdheti az ujjakat (szerintem).

Submission Grapplinggel tehetnél egy próbát.

Egyik birkózó edzőtársam orvos, ráadásul sebész.

2015. aug. 22. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!