Mit csináljak ha nagyon ragad a rollerem markolata de nem akarom ki dobni?
Figyelt kérdés
Van egy extrém rollerem aminek nagyon ragad a markolata és le szedtem az eredeti matricáját hogy újat rakjak rá de annak is ragad a helye mit csináljak2015. aug. 16. 19:35
2/6 anonim válasza:
Folttisztító benzint vegyél és azzal mosd le.Mindenféle matrica és árcédulát azzal tüntetek el.Vigyázz vele mert gyúlékony és illékony.Tehát ne hagyd nyitva a flakont és ne gyújts nyilt tüzet.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi azt valószínűleg apámmal fogom csinálni mer 11 vagyok de a markolat is nagyon ragad az a rosszabik arra nem tudsz valamit ajánlani
2015. aug. 16. 23:00
4/6 A kérdező kommentje:
ja és olyan hülye voltam hogy az eredeti matrica helyére ragasztottam másikat nem baj ha azon is átmegy a folt tisztító?
2015. aug. 16. 23:04
6/6 A kérdező kommentje:
ja
2015. szept. 9. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!