MGP VX2 Pro rollerem első kereke kicsit lötyög! Ez baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! észrevettem hogy egy nagyon kicsit lötyög az első kerék benne. meghúztam picit és ha így pöckölöm meg mozgatom érzem h kicsit mozog. ez baj? vagy mindenkinek mozog 1 picit? hogy lehet orvosolni?2012. aug. 1. 10:24
1/4 anonim válasza:
szar a csapágy. menj vegyél újat (steadfast-et ajánlom).
amugy cseréled a lapot dk1-re?:DDDDDDDD
2/4 A kérdező kommentje:
egy: nem cserélek :D
kettő: 5 napos a roller és alapból úgy vettem hogy nem volt beragasztva :|
2012. aug. 5. 20:47
3/4 anonim válasza:
új csapágy. :D csak szólok, sokkal jobban megéri ha bemész 1 csavart boltba viszed a mintát.. sokkal jobb minőségűt kapsz és nem is fog nyikorogni minz amit a rollers-be veszel... és jobban is gurul.;)
4/4 anonim válasza:
Vedd ki belőle a csapágyat és olajozd meg. nekem is ilyenem van és rajta segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!