Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Első kúrám lesz jó így?

Első kúrám lesz jó így?

Figyelt kérdés

danabol 250 szemet veszek ami elég 10 hétig, mellé naponta 3-4g/tskg fehérje.

ezt a fehérje mennyiséget olyan 4 hétig tudnám tartani mert addig elég, lenne így értelme?

ja és a kúra végén ZITAZONIUM (NOLVADEX)-et szednék levezetésnek.

sikerülhetne így +15kg felszedése?

2012. márc. 28. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:

A 10 kilo az tuti:D

Az mindenkinek jon.

2012. márc. 28. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Jön, csak fele víz, fele zsír lesz, főleg ha csak 1 hónapig tudod tartani a fehérjemennyiséget.

Utána nem sok marad a kevés felszedett izomból, ha visszaveszed a kaját.

2012. márc. 28. 15:15
 3/8 A kérdező kommentje:

jó de nekem első kúrám lenne.

ja és amúgy ugy lenne értelme hogy a kúra 10 hétig tart de hozzá fehérjét csak 4 hétig tudnék szedni?

2012. márc. 28. 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem lenne értelme, mert végig kell tápanyag, koxal semmire sem mész, ha nincs mit beépíteni.

Amúgy hány éves vagy és mióta edzel?

2012. márc. 28. 15:21
 5/8 anonim válasza:
Genetikától is függ a dolog, nem mindenki reagál úgy ahogy kell.én anno 100 szem sima anabolt szedtem (5mg) és 7 kg jött fel. abbol 4 lement mert csak víz volt.1-2 honapig jól néz ki töle az ember meg baromi erős. de aztán eröben visszatérsz a régi szintre,és fáj minden izületed.1x mindenki kipróbálja a koxot:) 15 kg sztem ezzzel a cuccal nemfogsz tudni felpakolni.deca-susi azokkal már bírnál,azok hoznának igazán izmot.
2012. márc. 28. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
h*lyeség, ha már koxon töröd a fejed növit nyomj, vagy ghrp-6 illetve 2-öt , persze ebbe lazán bele is halhatsz, és k*rva drága, de ezek legalább tartósabbak mint egy stana vagy danavol
2012. márc. 28. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Jajj, megin egy b4lfasz... kajára sincs pénze, de kokszra van...

Toljá már légyszi majd elötte utána képeket! had röhögjünk!

2012. márc. 28. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok eszed van öreg, az alapoktól is messze vagy, de toljad csak, had legyél több 10 kiló vízzel;)
2012. márc. 29. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!